Eindvoorstelling

13-07-2019 14:00 t/m 13-07-2019 19:00

Eindvoorstelling 'Water'

Matinee én een avondvoorstelling op zaterdag 13 juli in de Theaterzaal van de Hanzehof in Zutphen. Dit jaar het thema: “Water”
Zang, dans, muziek en een zeemonster van zwerfafval op het podium. Met Muziektheaterduo Schauhaus. Een familievoorstelling met en voor jong tot oud!

Projectweken

De jaarlijkse Eindvoorstelling is ingestudeerd tijdens de Projectweken. De projectweken zijn gratis voor iedereen in de regio! Drie weken lang gingen we intensief samenspelen of zingen in een ensemble, koor, orkest of band. Alles komt samen op het grote podium op zaterdag 13 juli in de Theaterzaal van de Hanzehof.

Water

Dit jaar is het thema van de eindvoorstelling Water! Waar zouden we zijn zonder water? Nergens, waarschijnlijk. Wij mensen én onze planeet bestaan voor een groot deel uit water, en we hebben water broodnodig.
Water is leven! Natuurlijk is water in al zijn verschijningsvormen ook vertegenwoordigd in de muziek. Het is een enorm veelzijdig thema. Daarom wilden we dit jaar onze voorstelling wijden aan dit schijnbaar ‘gewone’, maar eigenlijk zo bijzondere element.  
We gaan varen op zee, we regenen met z’n allen nat, we laten ons meevoeren op rivieren en kanalen, we zwemmen met zeemeerminnen, we verdwalen in de mist en op alle mogelijke manieren dompelen we ons onder in de nattigheid. Alles in de vorm van zang, dans en muziek en een zeemonster van zwerfafval!

Kaartverkoop

  • kaartjes volwassenen: €10,-
  • kinderen t/m 11 jaar €6,-
  • verkoop vanaf 1 juli via receptie Muzehof Zutphen
  • kom je met de rolstoel? Bel even met de receptie om een plaats te reserveren: 0575-51 53 50
  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Nieuw bestuurslid gezocht voor Stichting Muzehof!
    Klik op deze button voor meer info.