Toneelspelen ouderen

Meesterwerk Dans en Theater voor 55+

22-11-2022 10:00 t/m 22-11-2022 12:00

Weer Meesterwerk

Na een succesvolle eerste editie met optreden in april 2022 start eind november een nieuwe reeks van het programma Meesterwerk! Ben je 55-plus en wil je creatief aan de slag? Kom dan naar deze informatieochtend op 22 november, ervaar wat improvisatietheater is en maak kennis met je medespelers.

Meesterwerk is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Er wordt in 8 weken onder begeleiding van een professional toegewerkt naar een eindoptreden. Daarna kunnen de groepen zelfstandig met de dans- en theateractiviteiten verdergaan of kiezen voor andere culturele activiteiten. Dit keer: theater!

Inloop-ochtend MeesterwerkTheater voor 55+

  • 22 november
  • 10-12 u
  • Muzehof Coehoornsingel 1 Zutphen (info bereikbaarheid: klik hier)

 

Improvisatietheater

Wij hebben heel veel zin om weer te starten met een tweede reeks van Meesterwerk. Met een aantal deelnemers van de eerste reeks hebben we gekeken welke wens er ligt voor een vervolg. Duidelijk werd dat we doorgaan met theater, met name improvisatie. We hebben theaterdocent Marij Verhaevert opnieuw bereid gevonden dit te gaan doen. Vanaf dinsdag 29 november gaan we om 10.30 – 12.00 uur van start.

Voor wie is Meesterwerk

Binnen Meesterwerk worden mensen met cultureel creatieve groepsactiviteiten aan elkaar verbonden. Iedereen kan en mag meedoen, ook zonder dans- of theaterervaring. Deelnemers ontmoeten wekelijks een vaste groep en gaan samen aan de slag. Onder begeleiding van een professional wordt de groep klaargestoomd voor een eindoptreden. Na het eindoptreden krijgt de groep de mogelijkheid door te gaan. Meesterwerk Dans en Theater in Zutphen wordt georganiseerd met ondersteuning van het Ouderenfonds en diverse culturele en maatschappelijke partners zoals Muzehof, Leger de Heils, Perspectief, Buurthuis en ZVV de Hoven.

Aanmelden voor de inloop op 22 november is niet verplicht maar wel gewenst en kan via Petra Bennis
Ter plekke kan je je dan opgeven voor repetities, of Petra mailen of bellen via Muzehof: 0575 - 51 53 50

Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een actieve manier ouder te worden. Daarom bieden we allerlei activiteiten aan waar mensen elkaar ontmoeten. Want ouder worden doen we samen!
Foto en info over het inloopmoment

Wij hebben heel veel zin om weer te starten met een tweede reeks van Meesterwerk. Met een aantal deelnemers van de eerste reeks hebben we gekeken welke wens er ligt voor een vervolg. Duidelijk werd dat doorgaan met theater de uitkomst is en dan met name improvisatie waarbij je vanuit de improvisatie naar een vorm toewerkt.
We hebben theaterdocent Marij Verhaevert opnieuw bereid gevonden dit te gaan doen.

Om mensen (opnieuw) kennis te laten maken met Meesterwerk organiseren we weer een inloopmoment op dinsdag 22 november van 10.00 – 12.00 uur op Muzehof centrum voor de kunsten Adres Coehoornsingel 1 Zutphen.
Kom vrijwillig binnenlopen, kijk, doe mee en proef wat Meesterwerk kan zijn voor jou. Ter plekke kan je je dan opgeven.

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!