Alle leeftijden op het podium

Start Projectweken

09-06-2023 16:00 t/m 30-06-2023 19:00

Projectweken

Drie weken lang doen weer honderden leerlingen van Muzehof, Muzecollectief en wie maar wil mee in diverse projecten waarin ze samen muziek of decors maken. Er wordt gerepeteerd in Lochem en Zutphen. Iedereen mag meedoen!

  • Vanaf 9 juni gaan we drie weken lang intensief samen spelen of zingen in een ensemble, koor, orkest of band. We maken zelf decors.
  • Er worden verschillende muziekstukken ingestudeerd die passen bij het grote thema.
  • Iedereen kan zich inschrijven bij een passend project: er is voor ieder niveau of leeftijd wel iets gemaakt door de docenten van het Muzecollectief.
  • In 3 weken wordt toegewerkt naar de Eindvoorstelling: een matinee én een avondvoorstelling op zaterdag 1 juli in de Theaterzaal van de Hanzehof, met professioneel licht en geluid.

Iedereen mag zich voor meerdere onderdelen inschrijven. Deelname is gratis.

Informatie en aanmelden

Alle informatie vind je in het projectkrantje, vanaf de meivakantie verkrijgbaar bij Muzehof Zutphen, Lochem en Gorssel. Bekijk samen met je docent welke ensembles geschikt zijn voor jouw niveau en leeftijd. Kiezen maar!
Aanmelden via de website van Muzecollectief

De projectweken en de eindvoorstelling worden al vele jaren als iets bijzonders ervaren door Muzecollectief-leerlingen, hun vrienden en ouders. We zijn blij dat we dit na twee jaar weer kunnen organiseren. Amateurmuzikanten leren hier van alles wat in de gewone les minder aan de orde komt: samenspelen met andere instrumenten, podiumpresentatie, functioneren binnen een groter ensemble, werken met een dirigent… Daarbij is het natuurlijk een geweldige ervaring om op een groot professioneel podium te staan, voor een zaal vol publiek op te treden en een rol te spelen in een groter geheel van zo’n mooie voorstelling.

Hier is het repetitieschema:
Dagelijks zijn er repetities


  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.