Dansvoorstelling Muzehof

Cultuurmenu

Stevige culturele basis voor ieder kind

Het Cultuurmenu bestaat uit activiteiten en projecten op het gebied van beeldende kunst, audiovisuele vorming, literatuur, muziek, dans, drama en cultureel erfgoed.

Door kunstzinnige en creatieve ontmoetingen in alle kunstdisciplines worden kinderen enthousiast voor kunst, cultuur en cultureel erfgoed en ontdekken zij hun culturele leefomgeving.

Het Cultuurmenu levert een bijdrage aan de ontwikkeling van de leerling, vooral waar het gaat om het prikkelen van de nieuwsgierigheid, het stimuleren van de verbeelding, het appelleren aan de emotionele beleving en creatieve denkwijzen.

De ICC’er van je school is de contactpersoon voor het Cultuurmenu. Hij of zij heeft alle informatie over de inhoud, de planning en de organisatie van de activiteiten.

Brede samenwerking

In samenwerking met de Interne Cultuurcoördinatoren van de scholen (ICC’ers) bewaakt de Muzehof de kwaliteit van de Cultuurmenu-activiteiten. De samenwerking tussen partijen is voor vier jaar vastgelegd in het Convenant Cultuureducatie 2017-2021. Regionaal Archief Zutphen, Graafschap Bibliotheken, Musea Zutphen, Filmtheater Luxor, Hanzehof en Muzehof, ICC’ers (SCVBZ) stellen het programma samen en Muzehof Cultuur en School is coördinator.

   • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.