Broedsels, Kunstacademie voor kinderen in Lochem

Kunstenaar in de dop

Logo Broedsels

Wil je fijn creatief bezig zijn?

Ben je tussen de 8 en 12 jaar en wil je je creatief uitleven? Dan is de cursus 'Kunstenaar in de dop' bij kinderkunstacademie 'Broedsels', echt iets voor jou. In het schildersatelier van het Stadshuus in Lochem kan je je hart ophalen bij de lessen aan de kinderkunstacademie. Lijkt het je wat? Aarzel dan niet en geef je op!

Voor wie is deze de creatieve cursus?
Deze cursus is geschikt voor kinderen die willen kennismaken met Broedsels, materialenkennis willen opbouwen, diverse technieken willen aanleren en meer begeleiding prettig vinden.

Wat doe je in deze cursus?

Je leert omgaan met het Broedselsconcept van procesgerichte didactiek en projectmatig werken. Je bouwt materialenkennis op door op verrassende/nieuwe wijze met materiaal (zoals klei, papier, verf, pastel, potlood, hout, stof) om te gaan en dankzij leuke opdrachten deze kennis toe te passen in de praktijk. Na enkele lessen maak je een keus wat je verder wilt ontwikkelen tijdens je eigen kunstproject.

 

Tip: Heeft u als ouder problemen met de financiering van deze cursus? Dan kunt u een aanvraag doen bij Stichting Leergeld en JFSC (Jeugdfonds Sport en Cultuur)

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.