Kindercircus

Circusles voor 4-12 jaar

Wil je circuskunsten leren?

Hooggeëerd publiek van Zutphen, komt dat zien! Er is kindercircus onder dak bij Muzehof in Zutphen: Circus Andrea in samenwerking met de CircusTheaterschool de Klim in Deventer. Iedereen tussen 4 en 12 jaar kan meedoen. De cursus wordt gegeven door professioneel circusartiest en docent Andrea Souren. Wil je meedoen? Aarzel niet en geef je op! Dit doe je door een e-mail te sturen naar: circusandrea@gmail.com of via de aanmeldknop.

Wat leer je in de circusles?

Alle circustechnieken komen aan bod, zoals jongleren, acrobatiek, diabolo, koorddansen, Chinese borden en eenwielfietsen. Er is ook de mogelijkheid om je te bekwamen in luchtwerk! Jouw creativiteit en fantasie worden in de lessen aangemoedigd en gestimuleerd. Je leert in deze lessen goed je balans te houden, je oog-hand coördinatie verbeteren en goed samen te werken. Natuurlijk leer je ook al je vaardigheden te presenteren voor publiek.

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie? Stuur een bericht via sms of WhatsApp naar docente Andrea Souren: 06 41 32 42 80
Je ontvangt dan zo snel mogelijk een reactie.

Let op: 
Bij voldoende deelnemers wordt de groep na de herfstvakantie gesplitst in twee groepen: van 15:15-16:15 uur (4-8 jaar) en van 16:15-17:15 uur (8-12 jaar).

Instroom is in overleg met de docent het hele jaar mogelijk!

  • Ben je jonger dan 12 en hou je van dansen? Klik hier en kijk wat je bij de Muzehof allemaal kan doen!
  • Hou je van toneelspelen? Klik hier om te zien wat je in Muzehof-theaterzaal kunt doen met Kindertheater!