Toneelgroep, toneelspelen kinderen en schmink

Kindertheatergroep voor 9+

Wil je toneel spelen?

Vind je het leuk om verhalen te verzinnen? Om toneelstukjes te maken? Wil je een brutale prinses, criminele pinguïn zijn, een bange superheld of een vliegende olifant? Dan is deze theatergroep voor kids van 9 tot 12 jaar zeker iets voor jou. Meld je aan en doe mee!

Wat leer je bij de lessen van de Kindertheatergroep? 

In de kindertheatergroep verzinnen we alles zelf. Daarbij bedenken we zelf onze decors en kostuums met de spullen die we zelf al hebben. We verzinnen zelf het verhaal en de rollen, we maken met lappen en kleding een kostuum. We bedenken een spannend, grappig of juist droevig einde. Je leert improviseren en scènes bedenken en uitvoeren. We doen steeds weer iets nieuws. Zo ontdek je wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Spelenderwijs ontdek je allerlei spel- en theatertechnieken.  Halverwege de toneellessen is er een kleine presentatie voor de ouders en aan het einde van de cursus werken we aan een voorstelling voor ouders, familie en vrienden.

De Kindertheatergroep is een gevarieerde basiscursus waarin de ontwikkeling van de fantasie en creativiteit centraal staan. Daarnaast komen vooral podiumpresentatie, expressie en verhalen verzinnen aan bod!

Voorstelling op maandag 17 juni om 19.00 uur in de Muzehofzaal!

Vanaf januari is instroom niet meer mogelijk i.v.m. de voorbereidingen van de voorstelling. Kom je ook kijken? De toegang is gratis! Ook kan je je opgeven voor een gratis proefles op 24 juni!

 

 

  • Klik hier om te zien wat je bij de Muzehof kunt doen in het Jongerentheater!
  • Treed op in onze eigen Theaterzaal: de Muzehof-zaal op de 2e verdieping van de Muzehof Zutphen!