Stadshuus Lochem muzieklessen Muzehof

Verbouwing Muzehof-lokalen in Stadshuus Lochem

Verbouwing Muzehof-lokalen in Stadshuus Lochem

Tijdens de verbouwing van de lokalen op de tweede verdieping en de drumkelder is samengewerkt met en zijn werkzaamheden uitgevoerd door: vrijwilligers van het Stadshuus en Repaircafé , leerlingschilders van Schilder^sCool Zutphen. De stylingadviezen zijn van interieuradviseur Anne-Marie Lefeber. De tafel in de ontvangstruimte wordt gemaakt door Anne Ketelaar (zangdocente Muzecollectief) i.s.m. de Kruittoren.

Bekijk de foto's in de galerij van voor, tijdens & na de verbouwing!

Muzehof in Lochem

De Muzehof heeft sinds het vertrek uit sociaal-cultureel centrum De Garve geen vaste leslocatie in Lochem gehad. De muzieklessen werden afgelopen jaren gegeven in tijdelijke locaties van het Staring College en Tante Pos. Het voormalige gemeentehuis aan de Markt kwam als Muzehof-locatie in beeld toen de Lochemse Kunstfactor het in gebruik mocht nemen.
Nu de gemeenteraad in oktober 2015 besloten heeft het pand voor drie jaar aan Het Stadshuus te verhuren heeft de Muzehof het initiatief genomen om enkele ruimtes te laten verbouwen tot leslokalen. Hierin kan muziekles plaatsvinden door samenwerkingspartner Muzecollectief. Maar ook andere cultuureducatie-activiteiten zijn hierin mogelijk.

Feestelijke opening op 4 maart

Op 4 maart vindt de officiële opening plaats met de wethouder met aansluitend leuke optredens van leerlingen. Lees meer

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen
    • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
    • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!