Lang Leve de Muziek Show Zutphen

Auditielocatie Zutphen ‘Lang Leve de Muziek Show’

In het TV-programma ‘Lang Leve de Muziek Show’ strijden de finalisten om een plek in de allergrootste schoolband van Nederland. In Ahoy Rotterdam treden zij op voor Koningin Máxima tijdens Het Kerst Muziekgala 2017. Zutphen is een van vier auditielocaties in Nederland voor de provincies Gelderland, Overijssel en Limburg. Ca. 30 klassen, 600 kinderen, komen op 27 juni auditie doen in Theater Hanzehof.

Hanzehof-Muzehof partnerschap met ‘Méér Muziek in de Klas’

Muzehof heeft deze organisatie naar Zutphen weten te halen. Het past bij onze missie om zoveel mogelijk mensen, en vooral kinderen, de pracht van kunst en cultuur te laten beleven. Dit partnerschap sluit ook aan bij de afspraken die Hanzehof en Muzehof hebben met de gemeente Zutphen om muzikale evenementen te bevorderen.

Scholen kunnen nog een filmpje inzenden t/m 14 mei.

De schoolband die zal bestaan uit 360 kinderen, wordt gevormd uit de klassen die bij de muzikale AVROTROS-spelshow ‘Lang Leve de Muziek Show’ als winnaar uit de bus komen. Basisschoolgroepen 5, 6 en 7 kunnen zich hiervoor nog tot en met 14 mei opgeven via https://www.meermuziekindeklas.nl/Doe-mee

Méér Muziek in de Klas

De show wordt medegeorganiseerd door de stichting ‘Méér Muziek in de Klas’. Koningin Máxima is erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas. Zij is ook aanwezig op het Kerst Muziekgala 2017. De stichting zet zich in voor structureel en goed muziekonderwijs op alle basisscholen in Nederland. Want muziekonderwijs vergroot de wereld van het kind en levert een bijdrage op cognitief, emotioneel, sociaal en creatief vlak.

Info over de schoolklassenwedstrijd:
Website Meer Muziek in de Klas
Oproep aan scholen om mee te doen

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Nieuw bestuurslid gezocht voor Stichting Muzehof!
    Klik op deze button voor meer info.