convenant cultuureducatie op scholen

Jaarlijkse Cultuureducatiedag

Jaarlijkse Cultuureducatiedag Zutphen en Lochem

Onze afdeling Cultuur & School organiseert een inspiratie- en kennisdag voor ICC’ers, cultuuraanbieders, directeuren en (school)bestuurders.
Op 24 januari 2018 in Fort Bronsbergen, Zutphen van 9.30-17.00 u. Presentatie van de dag is in handen van Wendelien Wouters. Met haar roots in het theater staat zij met regelmaat op het podium als presentatrice.

We zien veel beweging rondom cultuureducatie. Van onze overheid gaat een grote stimulans uit om cultuureducatie in het basisonderwijs een kwaliteitsslag te geven. Scholen willen kinderen maximaal voorbereiden op de vraagstukken van deze eeuw.
Wij zoeken hoe cultuureducatie het beste kan bijdragen aan de vragen van de scholen. Door deze studiedag wil de Muzehof bijdragen aan het vinden van antwoorden op deze vragen.

Met trots presenteert het team Cultuur en School een mooi en inspirerend programma van lezingen, informatie, ontmoetingen, interactieve workshops en een heerlijke lunch. Het team wordt gevormd door Cultuur- en Sportcoaches Julie de la Fuente en Aafje Hunink, Wendy Dienske (innovatiecoach/Educatiepunt), en Jessica Harmsen (Projectleider Speciaal voor jou (CMK-SO) en adviseur Cultuureducatie/projectleider Zmart artZ-2).

De inschrijving voor deze dag is gesloten.

Lees hier de uitnodiging. Wil je volgend jaar uitgenodigd worden? Stuur dan een mail naar Jessica Harmsen  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Nieuw bestuurslid gezocht voor Stichting Muzehof!
    Klik op deze button voor meer info.