Dansschool

Dansschool MoreMoveZ stopt

29-3-2021

Dansschool MoreMoveZ stopt

Dansdocenten en hun leerlingen kunnen elkaar al enige tijd niet ontmoeten vanwege de lockdown. Er zijn inspirerende online lessen ontwikkeld door het docententeam van MoreMoveZ o.l.v. Romy Beumer en Mareike MacLean.

Maar de huidige mogelijkheden zijn beperkt en bieden een onzekere toekomst voor de nog jonge dansschool. Met pijn in het hart hebben Romy en Mareike besloten om te stoppen in april 2021.

In een brief aan de leerlingen schrijven Romy en Mareike:
“Niemand had kunnen bedenken dat corona zo lange tijd een beslag op het leven zou hebben. De tweede lockdown werd een feit en onze situatie steeds nijpender. Corona heeft ons zowel zakelijk, persoonlijk, als mentaal hard geraakt.” Lees meer op de website van MoreMoveZ...

Jonge dansonderneming bij Muzehof onder dak

Dansschool MoreMoveZ is in 2019 ontstaan vanuit de voormalige dansafdeling van de Muzehof. Muzehof heeft zich ontwikkeld als expertisecentrum voor cultuureducatie en –participatie, waarin we voornamelijk faciliteren, regisseren en organiseren. Voor de uitvoering werken we samen met diverse partners, zoals MoreMoveZ, en zelfstandige docenten.
In 2020 verheugden we ons op de grote dansvoorstelling in de Hanzehof, maar ook deze kon niet doorgaan door de pandemie en werd zeer creatief omgevormd tot een mooie dansfilm. Vele lessen zijn afgelopen jaar ook buiten gegeven i.s.m. de Hanzehof en de gemeente Zutphen. In het najaar kon er weer worden gedanst in de Dansstudio, tot in december weer een lockdown werd ingevoerd.

Toekomst Dans en Dansstudio Muzehof

Dans blijft bij Muzehof onder dak met de verhuur van de dansstudio aan zelfstandig ondernemers en dans- en musicalopleidingen. We kijken waar de vraag ligt o.a. bij bijzondere doelgroepen.

Muzehof en MoreMoveZ betreuren het stoppen van de dansschool. We wensen Mareike, Romy, hun team en de leerlingen alle goeds voor de toekomst.

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!