Deelnemers masterclass Percossa verrassen publiek

Deelnemers van alles leeftijden deden een flashmob tijdens de show BAM! van Percossa in de Schouwburg Lochem op 1 februari. Het overige publiek in de zaal werd hierdoor aangenaam verrast.

Dit was in het kader van een workshop en een masterclass met Percossa voorafgaand aan de show. De deelnemers (een gevarieerd gezelschap van 24 mensen tussen de 12 en 68 jaar) kregen van tevoren de opdracht mee om thuis verschillende ritmes te oefenen. Tijdens een workshop onder leiding van John Sonderen werden de ritmes samen geoefend. Ook werd hen gevraagd om heel gewone huis-tuin-en-keuken-voorwerpen mee te nemen waar geluid uit zou kunnen komen.

Daarna volgde de Masterclass met de mannen van Percossa; zij hadden alle deelnemers een video gestuurd met bodypercussie ter voorbereiding. Het was een uitdaging voor de deelnemers maar er was veel lol, plezier en het resultaat was geweldig! Ook oefenden ze met de meegebrachte voorwerpen.

Er volgde een gezellige gezamenlijke maaltijd en daarna ging iedereen mee naar de show BAM!: een zeer muzikale en humoristische voorstelling. De deelnemers mochten na de pauze hun flashmob doen met hun eigen meegebrachte voorwerpen. Het publiek vond het prachtig en was aangenaam verrast. Het was in alle opzichten een zeer geslaagde dag.

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Nieuw bestuurslid gezocht voor Stichting Muzehof!
    Klik op deze button voor meer info.