Gezocht: artiesten én huiskamers voor Gluren bij de Buren

Huiskamers en artiesten gezocht!
Meld je nù aan als je wilt optreden in Zutphen en Warnsveld. Of als jij je huiskamer tot podium wilt maken.
Aanmeldlink van Gluren bij de Buren

Gluren bij de Buren

Op zondag 10 februari 2019 13-18 uur kan Zutphen zich opmaken voor Gluren bij de Buren in alle wijken van de stad. Gluren bij de Buren is hét huiskamerfestival, waarbij huiskamers worden omgetoverd tot een tijdelijk podium met een wel zeer intiem karakter. Buurtbewoners kunnen genieten van diverse optredens van lokale talenten, van Singer-songwriters met een gouden strot, tot theatermakers die je verrassen, tot koren die je omverblazen! Elke act speelt drie keer een optreden van 30 minuten en alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken. Samen brengen wij de stad tot leven! Beleef het karakter van de stad, de gastvrijheid van de bewoners en ontmoet talentvolle lokale muzikanten als bezoeker.

De derde uitvoering van Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Muzehof Centrum voor de Kunsten en Theater Hanzehof samen met Stadsonderneming Zutphen, 't Atrium Zutphen, gemeente Zutphen en het Torenfonds.

Verander je graag jouw huiskamer voor een dag in een podium? Of sta je als artiest graag op het vloerkleed? Meld je dan aan!

 

 

 

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Nieuw bestuurslid gezocht voor Stichting Muzehof!
    Klik op deze button voor meer info.