Ensemble- en Talentenklasconcert was een succes!

Muzehof Ensemble- en Talentenklasconcert een succes!

Bomvolle Buitensociëteit van de Hanzehof tijdens Muzehof Ensemble- en Talentenklasconcert

Veel ouders, opa en oma’s en andere belangstellenden kwamen de jonge spelers bewonderen op het grote podium van de Buitensociëteit in de Hanzehof, afgelopen zondag tijdens het jaarlijkse concert van de Muzehof Talentenklas en ensembles.? Na de opening door directeur Lisette Lagerweij, waarin zij de fantastische akoestiek van de zaal bejubelde, leidde gastpresentator en voormalig stadsdichter Tim Pardijs het publiek soepel door het afwisselende programma heen.
De A-strijkers beten het spits af met vier korte liedjes, gevolgd door diverse talenten die solistisch optraden, afgewisseld met diverse beginners en gevorderde ensembles van de Muzehof en het Muzecollectief.
Bijzonder was de altfluitsolo door Marjoleine Hoefsloot in klank en beeld: een etude van Astor Piazzolla uit het hoofd gespeeld op een leeg podium. Violist Nigel Menting wist het publiek te boeien met een wals van Brahms en pianist Chaim Lelie met verrassend repertoire van Joaquin Turina.
Gekozen was dit jaar  voor een geheel akoestisch programma, wat betekende dat alle instrumenten zonder versterking speelden.

Talentenklas Muzehof ontvangt cheque €5000,- van Rotaryclub Vorden-Zutphen

Als verrassing, haalde Pardijs na het tweede programmaonderdeel een paar heren op het podium. Voorzitter Koos Jager van  Rotaryclub Vorden-Zutphen overhandigde een cheque van €5000,- aan Peter Buikstra, voorzitter TOP-fonds. Dit bedrag komt ten goede aan de Talentenklas van de Muzehof, die enkel met externe gelden kan voortbestaan. Hiervoor is het fonds Talent Ontwikkeling Podiumkunsten opgericht.
Lagerweij, benadrukte bij de afsluiting dat zowel de ensembles, als de Talentenklas bereikbaar is voor alle kinderen en jongeren uit de regio Zutphen en Lochem.

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Nieuw bestuurslid gezocht voor Stichting Muzehof!
    Klik op deze button voor meer info.