Projectplannen Parels voor de Kunst

Projectplannen voor Parels voor de Kunst

Nieuwe ronde Parels voor de Kunst: projectideeën gevraagd
Parels voor de Kunst is vorig jaar gestart met diverse projecten, waarbij 60-plussers actief aan de slag gaan met kunst en cultuur. Culturele instellingen en/of zorgorganisaties, in samenwerking met kunstprofessionals, kunnen een plan indienen bij Parels voor de Kunst. De volgende deadline voor het indienen van projecten valt op 1 februari 2017.
Heeft u een mooi idee voor een project, dan bent u hierbij uitgenodigd om een plan in te dienen waarin ouderen in deze regio actief met kunst bezig kunnen zijn.

Voorbeeld van lopend project in Laren/ Lochem: "Waar bent u thuis" en info over dit popup-theater met ouderen.

Eerstvolgende ronde: 1 februari 2017

Om te kunnen deelnemen aan Parels voor de Kunst kunnen (mogelijke) netwerkpartners, culturele aanbieders en zorginstellingen een projectplan ter beoordeling indienen bij de stuurgroep. Er zijn per jaar meerdere rondes waarvoor projecten kunnen worden ingediend. In het korte projectplan kunnen (mogelijke) netwerkpartners meer lezen over de inhoud van het project en de criteria om met een deelproject opgenomen te worden in Parels voor de Kunst.

Voor de eerstvolgende ronde kunnen projectplannen voor deelprojecten tot uiterlijk 1 februari 2017 worden opgestuurd. Welke onderdelen er in het projectplan moeten worden opgenomen en waar de plannen naartoe gestuurd kunnen worden is te vinden in de werkwijze voor netwerkpartners.

Mocht u meer informatie willen dan kunt u contact opnemen met projectleider Parels voor de Kunst, Marieke van de Geyn, via e-mail

  • Je bent nooit te oud om te leren!
  • Wil je als volwassene ook dansen? Klik hier om te zien wat de mogelijkheden zijn!