muziek, dans, circus en theater door jongeren

Lessen en cursussen voor jongeren (13-20 jaar)

Of je nu houdt van dansen, muziek maken of acteren – bij de Muzehof kun je terecht. Wil je je verdiepen in een zelfgekozen instrument? Je kunt met elk instrument aan de slag, in elke stijl. Pop, klassiek, dance, noem maar op. De Muzehof werkt voor de muzieklessen samen met het Muzecollectief. Er is zelfs een speciale Talentenklas waar je je kunt specialiseren in een bepaald instrument of in zang. Voor als je echt goed wilt worden! 

Wil je juist je danskunsten verbeteren? Of aan de slag met theater? Ook hiervoor hebben we leuke cursussen. En wil je liever samenspelen in een ensemble, orkest of band? Ook mogelijk! Vraag je vrienden om mee te doen en krijg coaching van de docenten. Dat optreden op straat of op een groot podium gaat vast lukken straks!

Kijk gerust rond wat er allemaal te doen is bij de Muzehof. Je kunt selecteren op muziek, dans of theater. Soms maken we ook leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld cursussen schrijven. 
Weet je nog niet precies wat je wilt? Kijk dan bij alle cursussen, daar staat het gehele aanbod bij elkaar.

Heb je iets leuks gevonden? Meld je dan meteen aan. Met de Muzehof krijg je een bijzonder fijne muziek-, dans- of theatertijd!

  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!