theater volwassenen

Start Meesterwerk theater najaar

Nieuwe reeks Meesterwerk door 55-plussers.

14-11-2022
Na een succesvolle eerste editie met optreden tijdens Gluren bij de Buren eerder dit jaar start eind november een nieuwe reeks van het programma ‘Meesterwerk’. 55-Plussers die samen creatief aan de slag willen kunnen nu theater maken.
Meesterwerk is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Er wordt in 8 weken onder begeleiding van een professional toegewerkt naar een eindoptreden. Daarna kunnen de groepen zelfstandig met de activiteiten verdergaan of kiezen voor andere creatieve vormen zoals dans. Het is in Muzehof, Coehoornsingel 1 Zutphen: info bereikbaarheid Muzehof
Opgeven voor Meesterwerk kan via de cursuspagina of bij Petra Bennis van Muzehof: mail Petra of telefoon 06 3805 4678.

Meesterwerk Improvisatietheater

Met een aantal deelnemers van de eerste reeks heeft Muzehof gekeken welke wens er ligt voor een vervolg. Duidelijk werd dat we doorgaan met theater, met name improvisatie. Theaterdocent Marij Verhaevert is opnieuw bereid gevonden dit te gaan doen op dinsdagochtenden.

Voor wie is Meesterwerk

Binnen Meesterwerk worden mensen met cultureel creatieve groepsactiviteiten aan elkaar verbonden. Iedereen kan en mag meedoen, ook zonder dans- of theaterervaring. Deelnemers ontmoeten wekelijks een vaste groep en gaan samen aan de slag. Onder begeleiding van een professional wordt de groep klaargestoomd voor een eindoptreden. Na het eindoptreden krijgt de groep de mogelijkheid door te gaan. Meesterwerk Dans en Theater in Zutphen wordt georganiseerd met ondersteuning van het Ouderenfonds.

Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een actieve manier ouder te worden. Daarom bieden we allerlei activiteiten aan waar mensen elkaar ontmoeten. “Want ouder worden doen we samen!”

Cursusdagen: 
29-11-2022
13-12-2022
10-01-2023
17-01-2023 (deze keer locatie Danszaal van Muzehof op de tweede verdieping)
24-01-2023
31-01-2023
07-02-2023
14-02-2023
De data en locatie van de generale repetitie en de presentatie volgen.

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.