pianoduo quatre-mains

Talentenklas-concert Kapel op ’t Rijsselt

29-11-2015 15:00 t/m 29-11-2015 16:30

Talentenklasconcert

De Talentenklas van de Muzehof bestaat uit muzikale talenten uit de regio Zutphen en Lochem. De leden zijn tussen de 12 en de 18 jaar jong, maar toch al op vele fronten muzikaal actief.
Op 29 november a.s. bieden zij een afwisselend programma met de nadruk op klassieke werken met uitstapjes naar pop en jazz.

  • Zondag 29 november, aanvang 15.00 uur
  • “Kapel op ’t Rijsselt”, Mettrayweg 25, 7211 LC in Eefde.
  • Entree inclusief consumpties: volwassenen € 9,50, jeugd t/m 18 jaar gratis toegang

De deelnemers presenteren zich op piano, viool, cello, fluit, zang en gitaar. Zij treden op in wisselende combinaties en met de groep als geheel. Eerder op die dag heeft de Talentenklas een inspirerende workshop meegemaakt van Panda van Proosdij. Het onderwerp 'podiumpresentatie' kan direct in de praktijk worden gebracht tijdens het concert!

De Talentenklas van Muzehof Centrum voor de Kunsten

De afgelopen jaren traden de talenten al op bij vele gelegenheden in Zutphen/Lochem en omgeving, waarbij publiek steeds verrast was door de kwaliteit en enthousiasme van deze optredens.
De Talentenklas van Muzehof Centrum voor de Kunsten staat open voor ieder talent in de regio die de auditie haalt en wordt in stand gehouden door het TOPfonds en ondersteund door de Rabobank en de Rotary.
Bezoekers van het concert kunnen ter plaatse donateur worden van het TOPfonds: dan krijgt men de prijs van het toegangsbewijs retour.


  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!