Alle leeftijden op het podium

Start Projectweken

17-06-2022 16:00 t/m 08-07-2022 19:00

Projectweken

Drie weken lang doen weer honderden leerlingen van Muzehof, Muzecollectief en wie maar wil mee in diverse projecten waarin ze samen muziek of decors maken. Er wordt gerepeteerd in Lochem en Zutphen. Kijk snel in de Projectkrant. Iedereen mag meedoen!

  • Vanaf 17 juni gaan we drie weken lang intensief samen spelen of zingen in een ensemble, koor, orkest of band. We maken zelf decors.
  • Er worden verschillende muziekstukken ingestudeerd die passen bij het thema "Er was eens...."
  • Iedereen kan zich inschrijven bij een passend project: er is voor ieder niveau of leeftijd wel iets gemaakt door de docenten van het Muzecollectief.
  • In 3 weken wordt toegewerkt naar de Eindvoorstelling: een matinee én een avondvoorstelling op zaterdag 9 juli in de Theaterzaal van de Hanzehof, met professioneel licht en geluid. Koop je kaartjes hier!

De theateronderdelen worden dit jaar verzorgd door Jeugdtheater Zjuust, zij werken met hun eigen leerlingen, dus dit jaar is er geen theaterworkshop met open inschrijving. Wel is er ook weer een decorworkshop. Iedereen mag zich voor meerdere onderdelen inschrijven. Deelname is gratis.

Informatie en aanmelden

Alle informatie vind je in het projectkrantje, verkrijgbaar bij Muzehof Zutphen, Lochem en Gorssel. Of download hem hier. Bekijk samen met je docent welke ensembles geschikt zijn voor jouw niveau en leeftijd. Kiezen maar!

Inschrijven tot 1 juni kan via www.muzecollectief.nl/projectweek2022.

Wil je nog iets weten, vraag het je docent of stuur een mail naar coordinator Gerdien Romeijn.
Veel plezier gewenst met het uitkiezen van een leuk project!

Wil je meedoen, maar speel je geen instrument? Zing & knutsel dan mee met:

4. 'Raponsje'
8. ‘En ze leefden nog lang en......'
9. decor-workshop ‘De Sprookjespoort'.

In Lochem repeteert het project: 2. ‘De Nieuwe Kleren van de Keizer’. Alle andere zijn op in Muzehof Zutphen.

De projectweken en de eindvoorstelling worden al vele jaren als iets bijzonders ervaren door Muzecollectief-leerlingen, hun vrienden en ouders. We zijn blij dat we dit na twee jaar weer kunnen organiseren. Amateurmuzikanten leren hier van alles wat in de gewone les minder aan de orde komt: samenspelen met andere instrumenten, podiumpresentatie, functioneren binnen een groter ensemble, werken met een dirigent… Daarbij is het natuurlijk een geweldige ervaring om op een groot professioneel podium te staan, voor een zaal vol publiek op te treden en een rol te spelen in een groter geheel van zo’n mooie voorstelling.

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.