Meesterwerk Dans en Theater voor 60+

22-04-2022 14:00 t/m 22-04-2022 17:00

Op donderdag 21 en vrijdag 22 april zijn alle 60-plussers uit Zutphen en omstreken welkom om vrijblijvend kennis te maken met dans- of theateractiviteiten binnen Meesterwerk, een nieuw initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Er wordt in 8 weken onder begeleiding van een professional toegewerkt naar een eindoptreden. Daarna kunnen de groepen zelfstandig met de dans- en theateractiviteiten verdergaan of kiezen voor andere culturele activiteiten.

Inloopmiddagen Meesterwerk Dans en Theater voor 60+

Om vrijblijvend kennis te kunnen maken met Meesterwerk Dans of Theater worden in Zutphen twee inloopmiddagen georganiseerd.
Tijdens de inloopmomenten kunnen mensen zelf ervaren wat improvisatietheater is of hoe het is om lekker te bewegen op muziek. Als dit bevalt kunnen zij zich opgeven om vanaf 11 mei 8 weken lang lessen te volgen. Er wordt toegewerkt naar een optreden om te kunnen laten zien wat geleerd is. Het optreden zal plaatsvinden tijdens het Huiskamerfestival Gluren bij de Buren op 3 juli.

  • Donderdag 21 april van 9.00 tot 12.00 uur zijn geïnteresseerden welkom op Hagepoortplein 4 (centrum Zutphen)
  • en op vrijdag 22 april van 14.00 tot 17.00 uur zijn geïnteresseerden welkom op Molenweg 36 (voetbalkantine ZVV Zutphen).

Voor wie is Meesterwerk

Binnen Meesterwerk worden mensen met cultureel creatieve groepsactiviteiten aan elkaar verbonden. Iedereen kan en mag meedoen, ook zonder dans- of theaterervaring. Deelnemers ontmoeten wekelijks een vaste groep en gaan samen aan de slag. Onder begeleiding van een professional wordt de groep klaargestoomd voor een eindoptreden. Na het eindoptreden krijgt de groep de mogelijkheid door te gaan. Meesterwerk Dans en Theater in Zutphen wordt georganiseerd met ondersteuning van het Ouderenfonds en diverse culturele en maatschappelijke partners zoals Muzehof, Leger de Heils, Perspectief, Buurthuis en ZVV de Hoven.
Aanmelden voor één van de inloopmiddagen op 21 en 22 april is niet verplicht maar wel gewenst en kan via Petra Bennis.

Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland. We vinden het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een actieve manier ouder te worden. Daarom bieden we allerlei activiteiten aan waar mensen elkaar ontmoeten. Want ouder worden doen we samen!

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!