Winterconcert in Gorssel

Winterconcert in Gorssel

19-12-2023 19:00 t/m 19-12-2023 20:30

Winterconcert in Gorssel

In de Hervormde Kerk in Gorssel zal dit jaar mooie muziek gemaakt gaan worden met aandacht voor een goed doel. Leerlingen en docenten van de Muzehof en het Muzecollectief treden op.
Strijkorkesten, fluitensembles, Big Band, koor, pianoduo's... met gasten: koor Canticum Gorssel en Midwinterhoorngroep Lochem - kortom, een prachtig concert!

Kaartverkoop: Het is uitverkocht!

Kaarten kostten € 5,-
Heb je een kaartje over? Mail het naar de receptie, dan kunnen we er iemand blij mee maken! Of lever het in bij de infotafel in de kerk. (Geen geld terug)
Wil je nog een kaartje? Misschien dat er teruggebrachte kaarten zijn bij de infotafel in de kerk...

Warme ontvangst

Vanaf 18.30 kan je al binnenlopen, we staan buiten klaar met warme dranken & Midwinterhoornklanken. Om 19.00 uur begint het concert.

  • dinsdag 19 december 19.00 - 20:30 uur - geen pauze - inloop v.a. 18.30 uur
  • Hervormde Kerk
    Hoofdstraat 27
    7213 CW Gorssel

Aandacht voor het goede doel: Buddy to Buddy.

Tijdens het concert geven we aandacht aan een goed doel. Er is de mogelijkheid een donatie te doen, voor en na het concert.
Buddy to Buddy koppelt nieuwkomers aan stads- of dorpsgenoten op basis van gelijkwaardigheid en gedeelde interesses. Wat op individueel niveau bijdraagt aan het welzijn van mensen, is ook heilzaam voor de maatschapij waar we allemaal deel van uitmaken. Verbindingen en vriendschappen zorgen voor begrip en wederzijdse integratie. En we zien dat het kan. Want als je met elkaar verbonden bent, mogen ook de verschillen er zijn.

Word ook Buddy of doneer! Graag "Zutphen" aangeven, dan komt het terecht in de Huiskamer. De Huiskamer van Buddy to Buddy is de plek waar de buddy's samenkomen en waar het hart van deze organisatie klopt. "Graag zouden we het gedoneerde geld gebruiken om deze plek samen met de jongeren nog gezelliger te maken zodat er weer veel moois georganiseerd kan worden voor de jongeren. Eventueel zouden we het ook willen gebruiken om deze activiteiten te kunnen bekostigen."

  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.
  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.