modern dance

Grote Dansvoorstelling Wiz of Oz - verplaatst

21-03-2020 19:30 t/m 21-03-2020 21:00

Dansvoorstelling ‘The WiZ of OZ’ - update 12 maart 2020:

Dansvoorstelling gaat niet door op 21 maart...

Door de verscherpte maatregelen rondom het Coronavirus zal de dansvoorstelling van MoreMoveZ op 21 maart 2020 niet doorgaan. We gaan samen met de Hanzehof op zoek naar een nieuwe datum voor onze voorstelling The WiZ of OZ. Wanneer deze datum bekend is, zullen wij dit zo snel mogelijk doorgeven!. De reeds gekochte kaartjes zijn natuurlijk ook geldig op de nieuwe datum.

De eerste dansproductie van dansschool MoreMoveZ vertelt het verhaal over Dorothy die tijdens een storm in Oz terecht komt. Zonder dat ze het weet bevrijdt ze met haar landing het volk van Oz van de gemene heks van het oosten. Dorothy wil alleen nog maar naar huis... Ze mist haar oom en tante. Alleen de tovenaar kan haar helpen om de weg naar huis weer te vinden. Over de gele weg die wijst naar de grote tovenaar van Oz wordt Dorothy bijgestaan door de dansers van MoreMoveZ.

Tijdens ontmoetingen met nieuwe vrienden klinken er zowel klassieke als hiphop-klanken. De dansers verbeelden prachtige klaprozenvelden en gemene heksen. Naast verschillende choreografieën van MoreMoveZ kan het publiek zich laten verwonderen door hoogstaande circusacts verzorgd door de Muzehof en adembenemend gezang van het Zutphen Zingt Werelds Koor. Ook MBO-dansopleiding Aventus laat zien wat ze in huis heeft.
Het belooft een mooie voorstelling te worden. Met het motto: “het gaat er niet om waar je naartoe gaat, maar wie je onderweg ontmoet.”

  • De dansvoorstellingen worden elke 2 jaar gehouden en vinden plaats in de grote theaterzaal van de Hanzehof.
  • zaterdag 21 maart
  • 19.30 uur
  • kaartjes kosten € 15,- of € 7,50 t/m 12 jaar
  • Kaartverkoop gaat via receptie Muzehof
    (1e verdieping Coehoornsingel 1 Zutphen)


  • Ben je jonger dan 12 en hou je van dansen? Klik hier en kijk wat je bij de Muzehof allemaal kan doen!
  • Wil je als volwassene ook dansen? Klik hier om te zien wat de mogelijkheden zijn!