dansen in een huiskamer

Gezocht: huiskamers en artiesten voor Gluren bij de Buren

22-05-2022 00:00 t/m 22-05-2022 23:45

Gezocht: artiesten én woonkamers voor Gluren bij de Buren

Huiskamers en artiesten gezocht!
Meld je nú aan als je wilt optreden in Zutphen en Warnsveld. Of als jij je woonkamer tot podiumkunst wilt maken.

Meedoen?
Aanmelden als act en host kan tot 22 mei via het aanmeldformulier.

Aanmeldlink van Gluren bij de Buren

  • Op 3 juli 2022 kan er weer gegluurd worden. Gluren bij de Buren is hét gezelligste huiskamerfestival van Zutphen en Warnsveld. De organisatie is op zoek naar lokale acts en hosts.
  • Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Zijn de optredens in de tuin? Dan zijn de tuinstoelen het nieuwe rode pluche, en het terras de balletvloer. Enthousiaste inwoners van Zutphen en Warnsveld stelllen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt.
  • Aan elke deelnemende locatie wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen.
  • Alle wijken doen mee. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Zutpen en Warnsveld. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer!

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Muzehof centrum voor de kunsten, Theater Hanzehof, Graafschap Bibliotheken en Stadsonderneming Zutphen.
Heb je als bedrijf interesse om een bijdrage te leveren aan deze editie, neem dan contact op met Lex Hemelaar via e-mail.

Datum: zondag 3 juli 2022
Tijden: 13:00 - 21:00 uur
Entree: Pay what you can
Website: www.glurenbijdeburen.nl
Gluren bij de Buren 2022 vindt plaats in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Assen, Baarn, Bloemendaal, Breda, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Emmen, Haarlem, Harderwijk, Helmond, Hilversum, Huissen, Leiden, Maastricht, Nieuwegein, Nijkerk, Nissewaard, Roermond, Sittard-Geleen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zeist, Zutphen en Zwolle. 

Verander je graag jouw woonkamer voor een dag in een podium? Of sta je graag op het vloerkleed? Meld je dan aan!

Gluren bi jde Buren Zutphen 2019

  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.
  • Stichting TOP - TalentOntwikkeling Podiumkunsten - ondersteunt de Talentenklas. Ook u kunt donateur worden!