Muziekmaken in een huiskamer

Gezocht: huiskamers en artiesten voor Gluren bij de Buren

14-05-2023 00:00 t/m 14-05-2023 23:45

Gezocht: huiskamers én artiesten voor Gluren bij de Buren

Huiskamers en artiesten gezocht! Meld je nú aan als je wilt optreden met je act in Zutphen en Warnsveld. Of als jij als host je huiskamer of tuin tot podiumkunst wilt maken op 2 juli a.s.

Meedoen?

Aanmelden als act en host kan tot 14 mei via www.glurenbijdeburen.nl.

 • Op 2 juli 2023 kan er weer gegluurd worden. Gluren bij de Buren is hét gezelligste huiskamerfestival van Zutphen en Warnsveld. De organisatie is op zoek naar lokale acts en hosts.
 • Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. Zijn de optredens in de tuin? Dan zijn de tuinstoelen het nieuwe rode pluche, en het terras de balletvloer. Enthousiaste inwoners van Zutphen en Warnsveld stelllen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt. Zo veranderen huiskamers en tuinen voor een dagdeel in echte podia, voor intieme optredens van verschillende lokale talenten.
 • Aan elke deelnemende locatie wordt één act gekoppeld die zondagmiddag drie keer 30 minuten op vaste tijden optreedt. Bezoekers kunnen een route uitstippelen en van locatie naar locatie hoppen
 • Alle wijken doen mee. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Zutpen en Warnsveld. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer!

Aanmelden

 • Tot en met 14 mei kan iedereen zich aanmelden om deel te nemen. Alle wijken doen mee. Gluren bij de Buren biedt plaats aan amateurpodiumkunstenaars uit Warnsveld, Zutphen en omgeving. Denk hierbij aan dans, theater, muziek, poëzie en nog veel meer
 • Als act: bij Gluren bij de Buren word je gekoppeld aan een geschikte huiskamer of ruimte en treed je in intieme setting op voor buurtgenoten. Een laagdrempelig podium waar je lekker kunt uitproberen en een springplank voor podiumkunstenaar
 • Als host (huiskamer, tuin of ruimte): meedoen als host betekent dat je voor één dag de directeur mag zijn van je eigen kleine podium. Maak er drie keer met de act samen bij jou thuis een feestje van!
 • Aanmelden is mogelijk tot en met 14 mei via www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren Zutphen wordt georganiseerd door Muzehof, Theater Hanzehof, Bij de Bieb, Stadsonderneming Zutphen en Stichting de Bühne.
Datum: zondag 2 juli 2023
Tijden: 13:00 - 18:00 uur, daarna aansluitend Huiskamerfeest bij theater Hanzehof
Entree: Vrije gift voor de organisatie
Website: www.glurenbijdeburen.nl / Mail: zutphen@glurenbijdeburen.nl

De zomereditie op zondag 2 juli vindt plaats in Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Harderwijk, Hengelo, Huissen, Leusden, Maastricht, Roermond, Sittard-Geleen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Venlo, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zutphen en Zwolle.
Maarten J Eykman, fotograaf, gitaar en zang in huiskamer met publiek
Foto: Maarten J Eykman

 • Kosten mogen geen belemmering zijn.
  Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.