pianospelen

Piano quatre-mains-dag

25-03-2023 11:00 t/m 25-03-2023 16:00

Op zaterdag 25 maart 2023 organiseert Pianoschool Zutphen een Piano quatre-mains-dag voor pianoleerlingen uit Zutphen en omstreken. Pianisten van alle leeftijden die les hebben van diverse docenten uit de regio hebben zich vanaf november al voorbereid.

Op de quatre-mains-dag worden de leerlingen 's ochtends in groepen opgedeeld en spelen ze hun werk tijdens een generale repetitie voor, waarbij de docent nog wat laatste tips kan geven. Om half twee voeren de leerlingen hun stuk tijdens een feestelijk concert in de Buitensociëteit uit voor ouders en andere belangstellenden. Leerlingen en publiek worden in de pauze getrakteerd op koffie/thee en taart. Na aflloop wordt aan het publiek een vrije gift gevraagd.

Piano quatre-mains-dag 2023

Organisatie: Pianoschool Zutphen
Datum: 25 maart 2023
Tijd: 11:00 uur tot 16:00 uur
Locatie: Muzehof, Coehoornsingel 1 Zutphen

Openbaar concert, aanvang: 14:00

Buitensociëteit Hanzehof, Coehoornsingel 1 Zutphen

Samenspel is voor musici een van de mooiste en leerzaamste dingen die er bestaan. Het enthousiasmeert en inspireert om samen muziek te maken. Als pianist ben je vaak op jezelf aangewezen. In orkesten en samenspelprojecten is er vaak maar beperkt plaats voor pianoleerlingen. Daarom organiseert Pianoschool Zutphen diverse piano-activiteiten per seizoen!

Aanmelding

Geef je als duo op bij Cathelijne Maat of Emile Engel van Pianoschool Zutphen.
De sluitingsdatum is 12 maart 2023. Kosten voor deelname bedragen €15 per duo.

 

  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!