Toneelspelen ouderen

Meesterwerk Theater voor 55+

10-05-2023 11:00 t/m 10-05-2023 12:30

Weer Meesterwerk

Na twee succesvolle edities in 2022 start in mei een nieuwe reeks van het programma Meesterwerk! Ben je 55-plus en wil je creatief aan de slag? Kom dan naar de informatieochtend op 10 mei, ervaar wat improvisatietheater is en maak kennis met je medespelers. Kom vrijblijvend binnenlopen, kijk, doe mee en proef wat Meesterwerk kan zijn voor jou. Ter plekke kan je je dan opgeven.

Meesterwerk is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds. Er wordt in 8 weken onder begeleiding van een professional toegewerkt naar een eindoptreden. Daarna kunnen de groepen zelfstandig met de dans- en theateractiviteiten verdergaan of kiezen voor andere culturele activiteiten. Dit keer weer theater! Leuk: bekijk hier een sfeerfilmpje van het optreden na de eerste editietijdens Gluren bij de Buren!

Inloopmoment Meesterwerk Theater voor 55+

  • 10 mei
  • 11:00-12:30 u
  • kantine voetbalvereniging AZC Zutphen
    Fanny Blankers-Koenweg 8 (achter de Hanzehal)
  • Aanmelden is niet verplicht maar wel gewenst en kan via Petra Bennis (e-mail) van Muzehof of bel 0575-515350.

Wij hebben heel veel zin om weer te starten met een derde reeks van Meesterwerk. Met Improvisatietheater waarbij je vanuit de improvisatie naar een vorm toewerkt. We hebben theaterdocent Marij Verhaevert opnieuw bereid gevonden dit te gaan doen.

Voor wie is Meesterwerk

Door de theaterlessen worden mensen aan elkaar verbonden. Iedereen kan en mag meedoen, ook zonder theaterervaring. Deelnemers ontmoeten wekelijks een vaste groep en gaan samen aan de slag. Onder begeleiding van een professional wordt de groep klaargestoomd voor een eindoptreden. In Zutphen wordt dit project georganiseerd met ondersteuning van het Ouderenfonds en diverse culturele en maatschappelijke partners zoals Muzehof, Leger de Heils, Perspectief, Buurthuis en AZC Zutphen.

Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland. Het fonds vindt het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een actieve manier ouder te worden. Daarom bieden het allerlei activiteiten aan waar mensen elkaar ontmoeten. Want ouder worden doen we samen!

Acterende en dansende 55-plussers

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.