drums

Start muziektheorie

09-11-2020 17:00 t/m 09-11-2020 20:00

Wil je meer kennis over muziektheorie en gehoortraining? 

Speel je een muziekinstrument? Gewoon nieuwsgierig? Je geheugen weer eens opfrissen? Of een graadexamen afleggen? Meld je dan nu aan voor de cursus muziektheorie A, B of C/D. In deze cursus komt muziektheorie en gehoortraining aan bod. Nu als online groepsles zodat je de cursus kan volgen waar je maar wilt.

Voor wie is de cursus muziektheorie?

De cursus is voor toegankelijk voor iedere muzikant (instrumentaal of vocaal) die ongeveer twee jaar muziekles heeft gevolgd. Voor alle leeftijden geschikt! Heb je nog nooit muziektheorieles gehad? Schrijf je dan in voor A-theorie.

Wat leer je in de cursus?

In de lessen muziektheorie leer je de basisbegrippen uit de muziekleer en zijn er veel luisteroefeningen om het gehoor te trainen. De cursus wordt afgesloten met een examen volgens landelijk erkende HAFA-norm.
Als je geslaagd bent, ontvang je een certificaat. Speel je een instrument uit een harmonie-, fanfareorkest of brassband, dan ontvang je bij een positief resultaat het certificaat van het KNMO. Het examen is ook los van de cursus te bestellen.

Online interactieve cursus

De cursus is online, je kan dus zelf helemaal bepalen waar je deze wilt volgen: thuis of misschien wel samen met anderen bij je vereniging.
Je les blijft online, dus je kan zo vaak terugkijken als je wil. Maar hij is wel interactief en wordt gegeven door klarinettist en dirigent Rob Kaptein op deze tijden:
Cursusdag: maandag.
A     17:00-18:00 uur
B     18.00-19:00 uur
C/D 19.00-20.00 uur

Start vanaf maandag 9 november 2020. Aanmelden kan nog! Meer info en aanmelding op deze link

Poster muziektheorie

  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.
  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.