strijkinstrument spelen

Speel mee met... Ciconia Consort

22-12-2022 18:00 t/m 22-09-2022 21:15

Logo Spel mee met
Speel mee met... Ciconia Consort

Georganiseerd door Muzehof i.s.m. Ciconia Consort.
O.l.v. Dick van Gasteren doen amateurstrijkers mee in het voorprogramma van het concert Scandinavische Wintersprookjes met Karin Strobos in Theater Hanzehof.

Veertig violisten, altviolisten, cellisten en contrabassisten van 10 jaar en ouder hebben zich aangemeld en spelen in het voorprogramma. Op 18 december was een coachingsdag o.l.v. leden van het Ciconia Consort. Op 2 en 9 december waren er extra repetities o.l.v. Muzecollectiefdocent en (alt)violist Jaap van Elst.

  • Extra: Muzikaal educatieve kinderopvang (4 t/m 10 jaar). Reserveren voor een kinderprogramma op maat met daarbij een kleine figurantenrol in het programma via info@ciconiaconsort.nl
  • Kaartjes kosten voor kinderen t/m 12 jaar €5,  jongeren t/m 26 €15. (incl pauzedrankje).
  • Normale kaarten kosten  €28. Deelnemers krijgen korting voor hun familie en vrienden. Het kaartje kost dan €22,40 incl pauzedrankje, (ticket is voor toegang tot voorprogramma en concert).
  • De deelnemers zelf krijgen vrijkaarten.

De Santa Luciaviering en het noorderlichtspektakel maken kerst in Scandinavië tot een waar lichtfestival. Sprookjes uit Lapland, Zweedse trollen, Noorse nissen, weids besneeuwde Finse bossen en rendieren maken het magische plaatje compleet. Want de kerstman, de Julenisse, woont in het hoge noorden van Scandinavië!
Ciconia Consort voert u samen met stersoliste Karin Strobos door de wondere wereld van Peer Gynt, Santa Lucia en verhalen uit Lapland. Een romantisch muziekprogramma uit en over Scandinavië; van de prachtige en bekende Holbergsuite van de Noorse componist Edvard Grieg tot het mystieke Die Liebenden van de Finse componist Einojuhani Rautavaara, een werk in laat-romantische stijl van Mahler en Strauss. Ook de jongste concertbezoekers zijn van harte welkom bij dit kerstconcert voor de hele familie!

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!