muziek in de woonkamer

Gluren bij de Buren zomer-editie

02-07-2023 13:00 t/m 02-07-2023 18:00

Gluren bij de Buren nu zomer-edtitie

Op 2 juli kan Zutphen zich opmaken voor Gluren bij de Buren in alle wijken van de stad. Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed of tuin het podium en de bank de tribune is. Enthousiaste deelnemers stellen hun huiskamer open voor een act en voor publiek uit de buurt. Het is nu een  zomer-editie.

Er kan tussen 13.00 en 18.00 in alle wijken van Zutphen gegluurd worden naar lokaal talent. Met optredens uiteenlopend van klassieke muziek, bands tot moderne dans is er voor ieder wat wils! Laat je de verrassen door Zutphense gastvrijheid en al het moois wat deze stad te bieden heeft. Na 18 uur is er een geweldige afterparty in Theater Hanzehof, Coehoornsingel 1 Zutphen.

Elke act speelt gedurende de dag drie voorstellingen van elk 30 minuten. Doordat de deelnemende woonkamers nooit verder dan vijf minuten fietsen van elkaar af liggen is het mogelijk meerdere voorstellingen te bezoeken. Alles is gratis toegankelijk, een vrijwillige bijdrage is gewenst.

  • Datum: zondag 2 juli 2023
  • Tijden: 13:00 - 18:00 uur, daarna aansluitend Huiskamerfeest bij theater Hanzehof
  • Entree: Pay what you can
  • Website: www.glurenbijdeburen.nl / Mail: zutphen@glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren Zutphen wordt georganiseerd door Muzehof, Theater Hanzehof, Bij de Bieb, Stadsonderneming Zutphen en Stichting de Bühne.

De zomereditie op zondag 2 juli vindt plaats in Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Harderwijk, Hengelo, Huissen, Leusden, Maastricht, Roermond, Sittard-Geleen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Venlo, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zutphen en Zwolle.


Bekijk het hele programma op: www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bi jde Buren Zutphen 2019
Foto: Patrick van Gemert

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!