muziek in de woonkamer

Gluren bij de Buren zomer-editie

30-06-2024 13:00 t/m 30-06-2024 18:00

Gluren bij de Buren zomer-edtitie

Op 30 juni kan Zutphen zich opmaken voor Gluren bij de Buren in alle wijken van de stad. Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed of tuin het podium en de bank de tribune is. Enthousiaste deelnemers stellen hun huiskamer of tuin open voor een act en voor publiek uit de buurt. Het is in Zutphen een zomer-editie.
(Aanmelden huiskamer/ tuin; Aanmelden act Aanmelden kan t/m 12 mei)

Er kan tussen 13.00 en 18.00 in alle wijken van Zutphen gegluurd worden naar lokaal talent. Met optredens uiteenlopend van klassieke muziek, bands tot moderne dans is er voor ieder wat wils! Laat je de verrassen door Zutphense gastvrijheid en al het moois wat deze stad te bieden heeft.

Bekijk het hele programma op: www.glurenbijdeburen.nl

Elke act speelt gedurende de dag drie voorstellingen van elk 30 minuten. Doordat de deelnemende woonkamers nooit verder dan vijf minuten fietsen van elkaar af liggen is het mogelijk meerdere voorstellingen te bezoeken. Alles is gratis toegankelijk, een vrijwillige bijdrage is gewenst.

  • Datum: zondag 30 juni 2024
  • Tijden: 13:00 - 18:00 uur
  • Entree: Pay what you can
  • Website: www.glurenbijdeburen.nl / Mail: zutphen@glurenbijdeburen.nl

Gluren bij de Buren Zutphen wordt georganiseerd door Muzehof, Theater Hanzehof, Bij de Bieb, Stadsonderneming Zutphen en Stichting de Bühne.

De zomereditie op zondag 30 juni vindt plaats in Almere, Amersfoort, Arnhem, Breda, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Dordrecht, Dronten, Ermelo, Harderwijk, Heerlen, Hengelo, Huissen, Leeuwarden, Leusden, Maastricht, Nijmegen, Roermond, Roosendaal, Sittard-Geleen, Stichtse Vecht, Utrecht, Venlo, Wageningen, Woerden, Zaanstad, Zutphen en Zwolle.

Gluren bi jde Buren Zutphen 2019
Foto: Patrick van Gemert

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!