muziek in de woonkamer

Gluren bij de Buren zomer-editie

03-07-2022 13:00 t/m 03-07-2022 18:00

Gluren bij de Buren nu zomer-edtitie: verplaatst naar 3 juli

Oorspronkelijk op zondag 13 februari, nu verplaatst naar 3 juli, kan Zutphen zich opmaken voor Gluren bij de Buren in alle wijken van de stad. Gluren bij de Buren is het festival waarbij het vloerkleed of tuin het podium en de bank de tribune is. Enthousiaste deelnemers stellen hun huiskamer open voor een act en voor publiek uit de buurt. Het wordt nu een  zomer-editie en sluit aan bij Struinen door de Tuinen.

Er kan tussen 13.00 en 18.00 in alle wijken van Zutphen gegluurd worden naar lokaal talent. Met optredens uiteenlopend van klassieke muziek, bands tot moderne dans is er voor ieder wat wils! Laat je de verrassen door Zutphense gastvrijheid en al het moois wat deze stad te bieden heeft.

Elke act speelt gedurende de dag drie voorstellingen van elk 30 minuten. Doordat de deelnemende woonkamers nooit verder dan vijf minuten fietsen van elkaar af liggen is het mogelijk meerdere voorstellingen te bezoeken. Alles is gratis toegankelijk, een vrijwillige bijdrage is gewenst.

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Muzehof centrum voor de kunsten, Theater Hanzehof en Graafschap Bibliotheken samen met Stadsonderneming Zutphen.
Bekijk het hele programma op: www.glurenbijdeburen.nl

Gluren bi jde Buren Zutphen 2019
Foto: Patrick van Gemert

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!