Theater na de Dam 2021: Onbekend en onbemind

Theater na de Dam Thuisvoorstelling en Muziekfilm

04-05-2021 20:02 t/m 05-05-2021 22:30

Theater na de Dam Thuisvoorstelling en Muziekfilm 'Onbekend en onbemind'

Jongeren uit Zutphen verdiepten zich onder leiding van theatermakers Jantien Fick & Irene Kriek in de geschiedenis van Zutphen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog. Hun onderzoek vormt de basis voor de drieluikvoorstelling'Onbekend en onbemind' op 4 en 5 mei.

Theater Na de Dam

Tijdens de elfde editie van Theater Na de Dam zetten bijna 500 jongeren in 40 projecten door heel Nederland zich in om, ondanks alles, ook dit jaar 4 mei van betekenis te voorzien. Gebaseerd op tussen jongeren en ouderen over de oorlog wordt - in veel verschillende vormen - iets waardevols gemaakt en staan we niet alleen stil bij het verleden, maar ook bij de complexe tijd waarin we nu leven. Theater na de Dam-website

Onbekend en onbemind

Vanuit het landelijke Theater Na de Dam maakt Woest Oost dit jaar, in samenwerking met de Muzehof, een drieluik als voorstelling:  een beeldende, muzikale video en een voorstelling met een gespreks-geschenk bij het publiek thuis aan de deur.

Kaartjes (alleen mogelijk voor inwoners Zutphen) kosten €10,-

Deze editie van Theater Na de Dam wordt bijzonder omdat het een herdenking-drieluik is. Publiek dat een kaartje (10,-) koopt voor deze voorstelling krijgt de link voor de video opgestuurd die thuis bekeken kan worden. Daarna komen twee spelers voor de deur een scene spelen en geven een geschenk mee met een vraag die tot gesprek kan leiden over herdenken.
Onbekend en onbemind  speelt alleen op 4 en 5 mei op verschilende dagdelen alleen in Zutphen, er zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Te koop via de website van WoestOost of directe link naar het formulier

Spelers: Bowie, Benjamin, Saar, Dora, Fay, Jinte, Norah, Sam, Simon, Imme en Norah
Regie: Irene Kriek & Jantien Fick

Met dank aan:
Daniel Maksimov (Dani Apeldoorn)
Zoni Weisz
Maarten Fick
Theater Hanzehof

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!