Meedoen is de Kunst netwerkdag

05-06-2023 19:30 t/m 05-06-2023 21:30

Je bent van harte welkom bij de Meedoen is de Kunst netwerkdagen bij jou in de buurt!

Voor makers, amateurkunstverenigingen en erfgoedinstellingen organiseert Cultuur Oost de 'Meedoen is de Kunst' netwerkbijeenkomsten in mei/juni. Wil je een aanvraag gaan indienen voor een regeling, wil je je ondernemerschap of organisatiekracht verstevigen of wil je netwerken met andere makers en/of verenigingen? Meld je dan aan voor een van de bijeenkomsten.

Voor makers, amateurkunstverenigingen en erfgoedinstellingen organiseren we de Meedoen is de Kunst netwerkbijeenkomsten. Tijdens deze bijeenkomsten staan ondersteuning door scholing én financiële mogelijkheden met het Innovatiebudget Meedoen is de Kunst en de Makersregeling van het Cultuurfonds centraal. Je krijgt enkele goede voorbeelden van aanvragen/pitches voor beide regelingen te zien, ter inspiratie voor je eigen aanvraag. Ook geven we je alvast een voorproefje van de verschillende trainingen waarmee je je ondernemerschap en organisatiekracht verder kan verstevigen.

Data, locaties (en aanmelden, klik op de datum)
ma 22 mei 2023, 19.30-21.30 uur: Rozet, Arnhem (Kortestraat 16)
ma 5 juni 2023, 19.30-21.30 uur: Muzehof, Zutphen (Coehoornsingel 1) Info bereikbaarheid
di 6 juni 2023, 19.30-21.30 uur: DRU Cultuurfabriek, Ulft (Hutteweg 24)
ma 12 juni 2023, 19.30-21.30 uur: De Pluk, Geldermalsen (Rijksstraatweg 64)    

Makersregeling – dien je aanvraag(pitch) in!
Ben je van plan een aanvraag in te dienen, maar wil je nog even sparren over je project? Tijdens de Meedoen is de Kunst netwerkbijeenkomsten kun je speeddaten met een adviseur van het Cultuurfonds over de makersregeling om je project en pitch nog iets aan te scherpen. Je kunt vervolgens jouw pitch ter plekke laten opnemen waarmee je direct officieel een aanvraag bij de makersregeling kunt indienen. Je krijgt zo snel mogelijk reactie op je aanvraag, maar uiterlijk 19 juni wordt bekend gemaakt of je aanvraag(pitch) wordt gehonoreerd.

Innovatiebudget Meedoen is de Kunst
Ook kun je al je vragen over het innovatiebudget Meedoen is de Kunst stellen aan een adviseur en tips krijgen om je projectplan verder aan te scherpen. Zo ben je optimaal voorbereid om met je crowdfundingscampagne van start te gaan. Je campagne moet uiterlijk 15 december zijn afgerond, waarna je kunt starten met de uitvoering van het project.

Trainingen
Het scholingsaanbod van Meedoen is de Kunst wordt gepresenteerd waardoor je direct kunt bepalen of het aansluit bij jouw behoeften als maker of vereniging. Je kunt je vervolgens kosteloos inschrijven, dat kan individueel, maar ook in company bij een vereniging.

Netwerken
Gedurende de avond krijg je alle gelegenheid om met andere makers en/of verenigingen te netwerken.

Meld je aan
Wil je een aanvraag gaan indienen voor een van de regelingen, wil je je ondernemerschap of organisatiekracht verstevigen of wil je netwerken met andere makers en/of verenigingen? Meld je dan aan voor een van de Meedoen is de Kunst netwerkbijeenkomsten.

 

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!