amateur ensemble les

Muziek Atelier voor volwassenen

Wil je spelen in ensemble Muziek Atelier?

Zin om het plezier van samenspelen en een schat aan inspirerende ensemblemuziek te ontdekken? Neem dan deel aan het Muziek Atelier. Het Muziek Atelier is er voor alle volwassen muzikanten.

De muziek van Muziek Atelier

Ensemblemuziek uit verschillende stijlen en landen passeren de revue. Gezien de heterogene bezetting zijn de arrangementen iedere keer weer een verrassing. Ze worden op maat gemaakt voor de instrumentalisten van het huidige blok.

Hoe werkt het ensemble?

De cursussen worden op verschillende niveaus aangeboden: Muziek Atelier A voor beginners/middenniveau en Muziek Atelier B: een heterogeen samenspel voor de gevorderden: start in overleg bij voldoende aanmeldingen. Elke cursus bestaat uit 5 lessen en wordt, indien de cursisten dat wensen, afgesloten met een presentatie. 

De data voor januari worden gepland. Laat je belangstelling en beschikbaarheid alvast zien door dit formulier in te vullen.

Plaats: Muzehof, Coehoornsingel 1.

Aanmelden via Muzecollectief
De les wordt gegeven door een docent van het Muzecollectief. Je kunt je hier direct aanmelden door een mail te sturen.

Kosten blok: € 85,- (incl. 21 % BTW). Je ontvangt € 10,00 korting op een eventueel vervolgblok. Er zijn een aantal blokken per jaar, maar je kunt je ook voor 1 blok inschrijven.

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!