Zutphen zingt koor

Zutphen Zingt Werelds Koor voor volwassenen

Wil je zingen in het Zutphen Zingt Werelds Koor?

Spreekt het zingen van repertoire uit alle windstreken je aan? En zing je graag samen met mensen uit verschillende culturen? Dan is dit koor echt iets voor jou! Je kunt je hier aanmelden voor een inspirerende muzikale wereldreis onder de enthousiaste begeleiding van de twee Merel's.

Voor wie is het koor?

Het Zutphen Zingt Werelds Koor is een laagdrempelig koor voor alle lagen van de bevolking en voor alle nationaliteiten. Notenkennis komt van pas, maar is zeker niet vereist. Kosten mogen geen drempel vormen: indien de prijs niet is op te brengen dan wordt er in overleg naar een oplossing gezocht!

De muziek van het koor
Koordirigente Merel Harkink maakt arrangementen van muziek die de koorleden zelf aandragen. Door de zeer diverse samenstelling van het koor leidt dit tot een repertoire uit alle windstreken. Van klassiek tot Typhoon tot de arabische Fayrouz. Naast het heerlijk samen zingen is het onderlinge contact van groot belang. In dit koor ontmoet je mensen die je anders nooit zou tegenkomen en ontmoeten verschillende culturen elkaar.

Waar zijn de repetities?

De repetities zijn dit seizoen bij Muzehof, locatie Zutphen.

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!