dansen in een huiskamer

Gluren bij de Buren: programma bekend!

Woensdagavond 14 februari zijn de eerste programmakranten uitgereikt tijdens de informatie-avond voor de Gluren bij de Burengastheren-en vrouwen van Zutphen en Warnsveld!?
Ze zijn ook verspreid door heel de stad.? Op de website www.glurenbijdeburen.nl  staat de programmering ook, inclusief alle laatste en onverhoopte wijzigingen!

Gluren bij de Buren

Op zondag 11 maart 2018 kan Zutphen zich opmaken voor Gluren bij de Buren in alle wijken van de stad. Gluren bij de Buren is hét woonkamerfestival, waarbij woonkamers worden omgetoverd tot een tijdelijk podium met een wel zeer intiem karakter. Buurtbewoners kunnen genieten van diverse optredens van lokale talenten, van Singer-songwriters met een gouden strot, tot theatermakers die je verrassen, tot koren die je omverblazen! Elke act speelt drie keer een optreden van 30 minuten en alle voorstellingen zijn gratis te bezoeken. Samen brengen wij de stad tot leven! Beleef het karakter van de stad, de gastvrijheid van de bewoners en ontmoet talentvolle lokale muzikanten als bezoeker.

De tweede uitvoering van Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Muzehof Centrum voor de Kunsten en Theater Hanzehof samen met Stadsonderneming Zutphen en ’t Atrium Zutphen.

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!