Muzehof landelijk gecertificeerd

Muzehof weer gecertificeerd!

Muzehof centrum voor de kunsten weer landelijk gecertificeerd.

25-4-2024
Muzehof heeft opnieuw een officieel kwaliteitscertificaat ontvangen van de Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT). Hiermee voldoet de organisatie aan belangrijke kwaliteitsnormen die gelden voor bibliotheek- en cultuurorganisaties.

Feestelijke overhandiging gevelbord

De feestelijke overhandiging van het certificaat en het gevelbord vond plaats op donderdag 25 april jl. tijdens het voorjaarscongres van Cultuurconnectie in de Buitensociëteit van Theater Hanzehof in Zutphen. Jantien Westerveld, voorzitter Cultuurconnectie, overhandigde het document aan Lisette Lagerweij, directeur Muzehof, in aanwezigheid van Sjoerd Wannet, cultuurwethouder gemeente Zutphen en Ryan Emmen, directeur Cultuurconnectie.

De organisatie is erg blij met de uitslag. Lisette Lagerweij, tijdens de overhandiging: “Dankzij het gedreven team, onze cultuuraanbieders, samenwerkingspartners en de gemeenten Lochem en Zutphen hebben we zo goed gescoord tijdens deze certificering. Onze missie, visie en doelstellingen leiden tot het behalen van fantastische resultaten op het gebied van cultuureducatie en participatie”.
Wethouder Sjoerd Wannet complimenteerde de directeur met dit resultaat: “Wij wisten al lang dat Muzehof een robuuste culturele instelling is. Mooi om dat bevestigd te zien via een officieel stempel.”

Het CBCT over Muzehof:

Muzehof scoorde op veel onderwerpen van positief tot zeer positief. Een belangrijk onderdeel van de toetsing is het maatschappelijke effect en de toekomstbestendigheid. Met het certificaat heeft deze culturele organisatie voor de regio Zutphen-Lochem de bevestiging gekregen dat de organisatie, functies en diensten op een juiste manier uitgevoerd worden. Aan alle kwaliteitsnormen wordt voldaan en de organisatie is als toekomstbestendig beoordeeld. Het certificaat is vier jaar geldig.

De Certificeringsorganisatie Bibliotheekwerk, Cultuur en Taal (CBCT) toetst als onafhankelijke organisatie de kwaliteit van bibliotheek- en cultuurorganisaties en van programma’s en diensten voor geletterdheid.

Overhandiging certificeringsbord Aan Lagerweij, directeur, en Wannet, wethouder Zutphen 
Overhandiging certificeringsbord een certificaat aan Lagerweij, directeur, en Wannet, wethouder Zutphen

Overhandiging certificeringsbord Westerveld, voorzitter Cultuurconnectie
Overhandiging certificeringsbord door Westerveld en Ryan Emmen, voorzitter en directeur Cultuurconnectie.

V.l.n.r. : Jantien Westerveld, voorzitter Cultuurconnectie, Lisette Lagerweij, directeur Muzehof, Sjoerd Wannet, wethouder Zutphen en Ryan Emmen, directeur Cultuurconnectie.

V.l.n.r. : Jantien Westerveld, voorzitter Cultuurconnectie, Lisette Lagerweij, directeur Muzehof, Sjoerd Wannet, wethouder Zutphen en Ryan Emmen, directeur Cultuurconnectie.

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!