Amateurkunst optreden

Introductie twee regio-makelaars popmuziek en cultuurbeoefening

Popmakelaar en Makelaar Amateurkunst en Cultuurbeoefening starten op 1 september

7-7-2023

De vertegenwoordigers vanuit de vijf gemeenten van de Gelderse Stedendriehoek (Apeldoorn, Brummen, Lochem, Voorst, Zutphen) introduceren graag de twee regio-makelaars die vanaf 1 september van start gaan ter versterking van de popmuziek en cultuurbeoefening in onze regio.

Bart den Ouden

Popmakelaar voor de gemeenten Brummen, Lochem, Voorst en Zutphen
Bart den Ouden drumt
Foto Iris van der Wal

Bart heeft door de jaren heen veel ervaring opgedaan in het werken met ambitieuze muzikanten. Na zijn studie aan de Rockacademie in Tilburg is hij naar Apeldoorn verhuisd waar hij momenteel midden in de scène staat door enerzijds talentvolle drummers op te leiden en anderzijds uiteenlopende evenementen mogelijk te maken voor jonge en oude(re) muzikanten. Als ervaren drummer weet hij als geen ander waar je aan moet denken wanneer je als artiest of band verder wilt komen.
‘Ik kijk er enorm naar uit om aan de slag te gaan in deze mooie regio. Van samenwerken met
enthousiaste mensen krijg ik erg veel energie. Laten we er samen voor zorgen dat lokaal talent zich nog beter kan ontplooien! Doe jij iets moois met popmuziek in de regio? Hit me up!’

Linda Arnoldus

Makelaar Amateurkunst en Cultuurbeoefening voor de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Lochem, Voorst, Zutphen
Linda Arnoldus
Foto Leon Smit
Opgegroeid in Twello en al op jonge leeftijd gegrepen door het muziekvirus, weet Linda als geen ander wat muziek en andere culturele activiteiten kan doen met een mens.
Na haar conservatoriumstudie klassiek saxofoon is Linda, naast lesgeven/coachen en veel spelen in diverse samenstellingen, zich gaan verdiepen in ons culturele erfgoed en op welke wijze dat nog beter verankerd kan worden in de toekomst.
'Mijn missie is om zoveel mogelijk mensen, van jong tot oud, te laten ervaren wat voor positieve energie kunst en cultuur kan brengen in het leven. Als Makelaar amateurkunst en cultuurbeoefening zie ik veel mogelijkheden, de amateurkunst meer zichtbaarheid te geven. Ik kijk er dan ook naar uit om me in te kunnen gaan zetten in deze mooie Gelderse regio die al bruist van de vele artistieke initiatieven.
Heb je goede ideeën of ben je op zoek naar het juiste culturele pad, laat het me weten!'

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!