Vrolijk einde van de Eindvoorstelling Muzehof en Muzecollectief

Eindvoorstelling ‘Er was eens…’ groot succes

Eindvoorstelling ‘Er was eens…’ groot succes

9 juli 2022
Met twee drukbezochte voorstellingen op een dag is de Eindvoorstelling van Muzecollectief en Muzehof weer een groot succes geweest. Het zag er heel feestelijk uit, iedereen had er overduidelijk zin in en er was een mooie balans tussen muziek, toneelspel, beeld en aankleding.
Honderden deelnemers van alle leeftijden uit de regio Zutphen-Lochem deden mee aan de voorstellingen op 9 juli jl. Na slechts drie weken repeteren tijdens de Projectweken werd er een solide voorstelling in sprookjesthema gepresenteerd. Het docententeam van het Muzecollectief heeft een flinke prestatie geleverd in de organisatie voor en achter de schermen. Voor veel jonge deelnemers, de jongste was 7 jaar, was het de eerste keer op het grote podium van Theater Hanzehof in Zutphen. De laatste eindvoorstelling was drie jaar geleden.

Het thema is ‘Er was eens…’

De docenten van het Muzecollectief maakten een keuze uit sprookjes, die muzikaal werden verbeeld met speciaal voor dit project samengestelde ensembles en bands. Zo werd “Raponsje” met een knipoog uitgebeeld met het nummer “Stairway to heaven” van Led Zeppelin. Docentenband Muzecollectief speelde een medley van Efteling-muziek. En er werd afgesloten met de wereldpremière “En ze leefden nog lang en gelukkig…” voor koor en orkest van pianodocent Andor Boddeke. Tussen de scenes speelde Jeugdtheater Zjuust op hoog niveau.

Bekijk hier het programmaboekje!
poster Eindvoorstelling en link naar pdf programma

Na de zomer krijgen de deelnemers de professionele foto's en film van de voorstelling.
Foto van de Eindvoorstelling “Alle deelnemers op het podium” door Nigel Maas.
Foto alle deelnemers op podium

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!