Gitarist treedt op in tuinkamer

Gluren bij de Buren Zutphen verplaatst naar 3 juli

16 december 2021

Gluren bij de Buren Zutphen verplaatst naar 3 juli

Wegens de aanhoudende maatregelen omtrent corona kan Gluren bij de Buren op 13 februari 2022 in Zutphen en Warnsveld niet doorgaan.
Het is voor de organisatie op dit moment te onzeker of er tegen die tijd een veilige en leuke versie van het festival neergezet kan worden. Daarom ziet de organisatie zich genoodzaakt nu de knoop door te hakken en Gluren bij de Buren te verplaatsen naar 3 juli 2022.

Projectcoordinator voor Zutphen Petra Bennis legt uit: “We willen graag dat alle deelnemers genoeg tijd hebben om zich voor te kunnen bereiden en huiskamers, acts en bezoekers veilig kunnen laten meedoen.”
De datum van 3 juli is niet zomaar gekozen. Bennis: “Landelijk staat dan Struinen in de Tuinen gepland, het zomerse zusje van Gluren bij de Buren.” De organisatie gaat deze keer de twee festivals samenvoegen zodat er één grote Gluurdag komt in alle deelnemende Gluur- en Struinsteden. Deelnemers die zich al voor Gluren bij de Buren hadden aangemeld, kunnen op 3 juli meedoen en mogen zelf kiezen of ze meedoen met hun huiskamer of (indien aanwezig) tuin. Enthousiaste acts en huiskamers kunnen zich blijven aanmelden tot en met 22 mei 2022.

Gluren bij de Buren wordt georganiseerd door Muzehof centrum voor de kunsten, Theater Hanzehof en Graafschap Bibliotheken samen met Stadsonderneming Zutphen. Meer informatie is te vinden op www.glurenbijdeburen.nl.  Alle deelnemers die zich al hadden ingeschreven krijgen van de organisatie een mail met verdere informatie.

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!