Afgeronde projecten

Afgeronde projecten

 • MET (Mobiele Erfgoed Tentoonstelling)
  De MET is uitbreidbaar meubel waarmee erfgoedorganisaties in de beide gemeenten heel gemakkelijk zelf een expositie in elkaar kunnen zetten en op binnenlocaties kunnen laten zien. In een verzorgingshuis of een publieke ruimte bijvoorbeeld. Op 19 oktober 2022 is de MET officieel gepresenteerd.
 • Theater na de Dam
  Op de avond van de Nationale Dodenherdenking op 4 mei, en op Bevrijdingsdag 5 mei, zetten theatermakers, artiesten en jongeren zich in om deze dag van extra betekenis te voorzien. Op deze momenten spelen gelijktijdig meer dan 100 voorstellingen in het hele land die ieder op hun eigen manier betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog. In 2019 vond dit project voor het eerst in Zutphen plaats, een samenwerking van Theater na de Dam met WOEST OOST en Muzehof.
 • Logo Spel mee metSpeel mee met... Cello8tet Amsterdam

 • Prille liefde - lang gelee...
  In maart en april 2020 vond een bijzonder verhalenproject in Lochem plaats waar een tiental vrijwillige schrijvers korte liefdesverhalen gaan opdelven bij de oudere generatie. Later in het jaar werd hier een theatervoorstelling op gebaseerd.

 • Gluren bij de Buren Zutphen Warnsveld(& jaarlijks terugkerend)

  Gluren bij de Buren is hét huiskamerfestival waarbij het vloerkleed het podium en de bank de tribune is. De huiskamers van Zutphen & Warnsveld veranderen voor een dag in echte podia, voor zeer intieme optredens van verschillende lokale talenten. Door de hele stad kun je genieten van singer-songwriters, theatermakers, koren, noem maar op. De acts spelen tussen 13:00 en 18:00 uur meerdere optredens van 30 minuten, die je gratis kunt bezoeken. Muzehof coördineert en produceert samen met Hanzehof, Atrium en Stadsonderneming Zutphen. (en jaarlijks wisselende samenwerkingspartners)

 • Parels voor de Kunst
 • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
 • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!