Verhuur

Verhuur

  • Verhuur van ruimte voor activiteit of oefenruimte

Muzehof verhuurt ook lokalen en zalen voor cultureel-maatschappelijke activiteiten, zowel eenmalig als structureel. Je kunt bij ons terecht in Lochem en Zutphen voor een bijeenkomst, lezing, presentatie, koor- of orkestrepetitie en dergelijke. Maar je kunt ook individueel in een van de oefenruimtes spelen op je instrument of op onze piano's. In Lochem hebben we in het Stadshuus mooie (les)ruimten en eenvolledig ingerichte oefenruimte voor bands. Voor meer info kun je een mailtje sturen of bellen naar de receptie (0575)51 53 50.

Grotere groepen

Ook grotere groepen kunnen bij ons terecht voor een bijeenkomst, lezing, presentatie, koor- of orkestrepetitie etc. In onze locatie in Zutphen hebben we een sfeervolle vlakke vloer theaterzaal (Muzehof-zaal) en een schitterende Dansstudio.

  • Muzehof-zaal: voor maximaal 120 personen. Het speelvlak voor een voorstelling met 100 mensen is maximaal 8,5 bij 6 meter. Er is ook theaterlicht, en een kleine geluidsinstallatie. Het daglicht kan afgeschermd worden met zwarte gordijnen rondom. Deze zijn te verschuiven om de akoestiek aan te passen.
  • Dansstudio: 8 bij 10 meter, met een professionele verende dansvloer en veel daglicht. Geluidsinstallatie aanwezig.
  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!