popband jongeren

Cursussen en Workshops

Muzehof centrum voor de kunsten is dé plek voor lessen en cursussen in muziek, circus, theater en meer. Voor alle leeftijden en alle stijlen. Er is altijd wel een cursus die bij je past!

Kinderen (1-12 jaar) kunnen aan circus of toneel doen, spelenderwijs een instrument ontdekken - ook voor peuters en kleuters.
Jongeren (13-20 jaar) kunnen zich verdiepen in een zelfgekozen instrument, verbeteren, aan de slag met theater, circus en in bands en orkesten En nog veel meer...
Ook voor volwassenen (vanaf 21 jaar) is er een interessant aanbod in muziek, (bio)dans en theater. Geschikt voor ervaren cursisten, maar ook voor als je met iets geheel nieuws wilt beginnen. Liever samenspelen in een ensemble, orkest of band? Ook mogelijk! Het enthousiaste docententeam begeleidt je op een prettige en professionele manier. Muzehof werkt daarbij voor de muzieklessen samen met het Muzecollectief.

Kijk gerust even rond in ons aanbod. Je kunt selecteren op leeftijd (kinderen, jongeren, volwassenen) en vervolgens op muziek, circus, theater. Soms maken we ook leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld schrijfcursussen. Weet je nog niet precies wat je wilt? Kijk dan bij alle cursussen, daar staat ons complete aanbod bij elkaar. En hou de agenda in de gaten!

Een boeiende cursus gevonden? Meld je dan meteen aan. De Muzehof bezorgt je graag een fijne muziek-, circus- of theatertijd!

Veelgestelde vragen

Bekijk alle veelgestelde vragen
  • Kan ik een proefles volgen?
  • Wat is de prijs van de muziekles?
  • Ik wil graag in aanmerking komen voor korting, kan dat?
  • Mijn kind heeft een speciale behoefte. Kan een cursus?
  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!