theater volwassenen

Start Meesterwerk theater op nieuwe locatie

Ouderenfonds en Muzehof starten derde reeks Meesterwerk op nieuwe locatie

Laagdrempelig kennismaken met theater bij voetbalvereniging AZC Zutphen.
21 april 2023

Op woensdag 10 mei zijn alle 55-plussers uit Zutphen en omstreken welkom om vrijblijvend kennis te maken met improvisatietheater binnen ‘Meesterwerk’, een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds in samenwerking met Muzehof. Er wordt in 8 weken onder begeleiding van een professional toegewerkt naar een eindoptreden. Centraal staat inspiratie opdoen, iets nieuws leren en elkaar ontmoeten. Petra Bennis van Muzehof: “Ouderen zijn enthousiast, dit is al de derde reeks. We zijn blij met de nieuwe locatie, goed bereikbaar en vlakbij de Muzehof.”
Dit project is onderdeel van ‘De Derde Helft’. Tijdens De Derde Helft organiseert een sportvereniging in samenwerking met 55-plussers activiteiten in en om het clubhuis of kantine; nu ook bij voetbalvereniging AZC.

Inloopmoment 10 mei

Om vrijblijvend kennis te kunnen maken met Meesterwerk Theater wordt in Zutphen een inloopmoment georganiseerd. Woensdag 10 mei van 11:00 uur tot 12:30 uur zijn geïnteresseerden welkom bij AZC Zutphen op de Fanny Blankers-Koenweg 8. Tijdens de inloopmomenten kunnen mensen zelf ervaren wat improvisatietheater is. Als dit bevalt kunnen zij zich opgeven om 8 weken lang lessen te volgen. Lees meer...

Voor wie is Meesterwerk

Door de theaterlessen worden mensen aan elkaar verbonden. Iedereen kan en mag meedoen, ook zonder theaterervaring. Deelnemers ontmoeten wekelijks een vaste groep en gaan samen aan de slag. Onder begeleiding van een professional wordt de groep klaargestoomd voor een eindoptreden. In Zutphen wordt dit project georganiseerd met ondersteuning van het Ouderenfonds en diverse culturele en maatschappelijke partners zoals Muzehof, Leger de Heils, Perspectief, Buurthuis en AZC Zutphen.

Over het Nationaal Ouderenfonds

Het Nationaal Ouderenfonds zet zich in voor alle ouderen in Nederland. Net als Ouderenfonds vindt Muzehof  het belangrijk dat iedereen de kans krijgt om op een actieve manier ouder te worden. Daarom biedt het fonds allerlei activiteiten aan waar mensen elkaar ontmoeten. Want ouder worden doen we samen!

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.