Info over Muzehof-locaties tijdens corona-virus

Muzehof-locaties in Zutphen, Lochem en Gorssel zijn vanaf 31 augustus weer verder open voor docenten en leerlingen dans, theater, circus en muziek.

Dans- en circuslessen kunnen ook buiten plaatsvinden.

Veiligheidsmaatregelen

De locaties Stadshuus Lochem en Muzehof Zutphen zijn veilig ingericht. Muzehof wil drukte voorkomen en anderhalve meter afstand in de smalle gangen mogelijk maken. Zo zijn niet alle lokalen open, is er eenrichtingsverkeer ingesteld en zijn de wachtruimtes niet bruikbaar. Er is een duidelijke route die aansluit bij de hartjes en voetstapjes van Zutphen Binnenstad.
Er zijn hygiëneprotocollen opgesteld voor de docenten. Ook aan bezoekers vragen we zich te houden aan huisregels.
Alle huisregels voor bezoekers (versie 31 augustus) zijn hier na te lezen voor Zutphen en Lochem.

Directeur Lagerweij: “Als publiek gebouw hebben we nauw contact met de gemeente Zutphen en Lochem. Als Centrum voor de Kunsten zijn wij ook gehouden aan wat onze brancheorganisatie Cultuurconnectie in een goedgekeurd protocol kan afspreken met de regering. Dat hebben wij ingevoegd in ons eigen protocol. We zijn heel blij dat er kunstzinnige levendigheid is in en rond ons gebouw!"

  • Muzehof-locaties in Zutphen, Lochem en Gorssel zijn na de zomervakantie open voor alle docenten en leerlingen.
  • Muzehof-medewerkers werken nog veel thuis. Muzehof is vanaf 31 augustus bereikbaar op werkdagen, telefonisch op 0575-51 53 50 tussen 10 en 21 uur.
  • of per mail op info@muzehof.nl
  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Nieuw bestuurslid gezocht voor Stichting Muzehof!
    Klik op deze button voor meer info.