Info over Muzehof-locaties tijdens corona-virus

Info over Muzehof-locaties tijdens corona-virus.
31 maart 2020: Muzehof-locaties gesloten - lessen gaan online door!

Muzehof volgt de algemene richtlijnen en bindende maatregelen die door de rijksoverheid worden getroffen. Daarom zijn we dicht vanwege het Corona-virus. Het is dus niet mogelijk om de Muzehof-locaties in Zutphen, Lochem en Gorssel te bezoeken. Wij houden voorlopig de datum 28 april aan.
De groepsactiviteiten zoals evenementen, bands, ensembles en groepslessen worden opgeschort tot 1 juni. Vragen kun je stellen via de e-mail info[at]muzehof.nl

Veel docenten bieden wél via verschillende online kanalen lessen aan.

Voorbeelden van kanalen zijn: Youtube, Skype, Zoom, Whatsapp en Instagram.
Hieronder staat een overzicht:

Muzieklessen

De ensemblelessen vervallen, maar muziekdocenten van het Muzecollectief bieden hun lessen aan via allerlei platformen. Zo kunnen de leerlingen toch les krijgen en thuis oefenen. Ook ontvangen ze filmpjes met vragen van leerlingen en reageren met een filmpje terug. Informeer bij je muziekdocent welke kanalen hij of zij gebruikt.

Danslessen

Dansleerlingen kunnen ook thuis aan de slag. Dansschool MoreMoveZ heeft nu een eigen youtube-kanaal alleen voor haar leerlingen. Er komen iedere dag instructievideo’s van lessen op en soms is er ook een livestream. Zo kun je in je eigen huis lekker blijven dansen. Er is ook een challenge waar je aan kunt meedoen op Instagram en Facebook. MoreMoveZ houdt je op de hoogte.

Theaterlessen

Ook voor de theaterlessen van Lieke Deelstra zijn er video-meetings. De theaterlessen van Marij Verhaevert gaan in juni live verder. Er wordt creatief gezocht naar manieren om met elkaar toch samen te kunnen spelen en te bewegen.

Informeer bij de docenten hoe ze online het beste te bereiken zijn. We hopen natuurlijk dat we gauw weer op locatie de lessen kunnen aanbieden. Maar voor nu  zijn er deze online oplossingen. 

  • Muzehof heeft 31 maart 2020 besloten alle locaties te sluiten t/m 28 april.
  • Hierdoor vervallen alle lessen op deze locaties. Het gaat om de locaties Stadshuus Lochem, 't Trefpunt Gorssel en Muzehof Zutphen.
  • Alle cultuuractiviteiten op en rond de scholen, die door Muzehof worden georganiseerd en gepland, worden t/m 28 april afgezegd.
  • Medewerkers Muzehof werken vanuit huis.

Muzehof houdt je op de hoogte van alle ontwikkelingen die directe impact hebben op onze organisatie en partners.
Houd onze website en facebook in de gaten voor eventuele update.

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Nieuw bestuurslid gezocht voor Stichting Muzehof!
    Klik op deze button voor meer info.