Talentenklas dans

Winterconcert in Gorssel

18-12-2018 19:00 t/m 18-12-2018 20:30

Winterconcert benefiet in Gorssel

In de Hervormde Kerk in Gorssel zal dit jaar mooie muziek gemaakt gaan worden voor het goede doel. We ontvangen je met warme drankjes & midwinterhoornklanken vanaf 18:30 u. Presentatie: Gerda Havertong.

Muziek & dans

Leerlingen en docenten van de Muzehof en het Muzecollectief treden op. Er zijn speciale ensembles gevormd voor dit winterconcert. Te horen zijn allerlei sfeervolle muziekstukken met een enkele knipoog naar Kerst.
?CaDanz, onze talentenklas dans, danst een speciale choreografie. De talentenklas muziek is te horen met met klassieke kamermuziek en ook de popafdeling levert een muzikale bijdrage.

Opbrengst naar het goede doel

Kaarten kosten € 5,- en de opbrengst gaat voor de helft naar een goed doel: Stichting Wiesje. Er is de mogelijkheid een extra donatie te doen, ook tijdens het concert.
Deze stichting zet zich o.a. in om kennis over te dragen om mensen met dementie in Suriname te helpen. Muziek zal bij de gewenste dagopvang een grote rol spelen, want het is bekend dat muziek een bijzonder heilzame uitwerking heeft op de stemming van dementerenden.

Presentatie: Gerda Havertong

Actrice, zangeres en "tante Gerda van Sesamstraat" Gerda Havertong presenteert de avond. Zij kwam ook met het idee voor het goede doel. Stichting Wiesje is opgericht na Gerda's persoonlijke ervaring met dementie in Suriname.

Warme ontvangst

Vanaf 18.30 kan je al binnenlopen, we staan klaar met warme drankjes & midwinterhoornklanken. Om 19.00 uur begint het concert.

 • dinsdag 18 december 19.00 uur (inloop v.a. 18.30 uur)
 • Hervormde Kerk
  Hoofdstraat 27
  7213 CW Gorssel
 • kaartverkoop vanaf 3 december bij de receptie van Muzehof Zutphen, en vlak voor aanvang in de kerk.
 • Stichting TOP - TalentOntwikkeling Podiumkunsten - ondersteunt de Talentenklas. Ook u kunt donateur worden!
 • Kosten mogen geen belemmering zijn.
  Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.