toneelspelen volwassenen Zutphen Lochem

Volwassenen vanaf 21 jaar

Volwassenen vanaf 21 jaar kunnen bij de Muzehof muziek en theater maken. Er is voor elk wat wils: voor de ervaren muzikant of acteur, die graag zijn of haar niveau wil vasthouden of verbeteren. Maar ook voor volwassenen die niet eerder iets met muziek of theater hebben gedaan. Schroom niet, maar ga eindelijk doen wat je al zo lang wilt doen! Je bent niet de enige... En wil je liever samenspelen in een ensemble, orkest of band? Ook mogelijk! Het enthousiaste docententeam begeleidt je op een prettige en professionele manier. De Muzehof werkt daarbij voor de muzieklessen samen met het Muzecollectief. 

Kijk gerust even rond in ons aanbod. Er is meer mogelijk dan je denkt. Je kunt selecteren op muziek, dans of theater. Soms maken we ook leuke uitstapjes naar bijvoorbeeld cursussen schrijven. Weet je nog niet precies wat je wilt? Kijk dan bij alle cursussen, daar staat ons complete aanbod bij elkaar. En hou onze agena in de gaten voor nieuwe initiatieven, of schijf je in op onze Nieuwsbrief.

Een boeiende cursus gevonden? Dan kun je je meteen aanmelden. De Muzehof bezorgt je graag een fijne muziek- of theatertijd!

  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!
  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.