Eindvoorstelling

Eindvoorstelling Stedentrip

06-07-2024 14:00 t/m 06-07-2024 19:00

Eindvoorstelling 'Stedentrip'

Tijdens de Projectweken, drie weken voorafgaand aan de Eindvoorstelling, gaan we hard werken naar de voorstelling in de Hanzehof.
Matinee én een avondvoorstelling op zaterdag 6 juli in de Theaterzaal van de Hanzehof in Zutphen. Zang, dans, muziek, theater - een familievoorstelling met en voor jong tot oud!

Kaartverkoop via Theater Hanzehof:

Kaartjes kosten voor kinderen t/m 11 jaar €6,50, vanaf 12 jaar €12,50 (Deelnemers Projectweken & Eindvoorstelling betalen niets)
Inclusief een pauze drankje! Extra info: per bestelling rekent de Hanzehof €3,50 administratiekosten.

‘Stedentrip’

Steden spreken tot de verbeelding. Ook als je er niet bent, kun je wegdromen bij foto's, films of... muziek waarin een stad wordt bezongen.
Alle deelnemers die zich hebben opgegeven voor de gratis Projectweken staan op 6 juli op het theaterpodium, met Balletstudio Rozemarijn, Zutphen Zingt Werelds Koor en video van Ruben de Waal. In de decorworkshops zijn prachtige decors gebouwd.

In de voorstelling is ook aandacht voor een goed doel.

Projectweken

De jaarlijkse Eindvoorstelling is ingestudeerd tijdens de Projectweken. De projectweken zijn gratis voor iedereen in de regio! Drie weken lang gingen we intensief samenspelen of zingen in een ensemble, koor, orkest of band. Alles komt samen op het grote podium op zaterdag 6 juli in de Theaterzaal van de Hanzehof, in de vorm van zang, dans, muziek en theater!

  • Theater Hanzehof & Buitensociëteit
    Coehoornsingel 1
    7201 AA Zutphen
  • Twee voorstellingen: 14:00 en 19:00 uur
  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.