Eindvoorstelling

Twee Eindvoorstellingen 'Stedentrip'

06-07-2024 14:00 t/m 06-07-2024 19:00

Eindvoorstelling 'Stedentrip'

Tijdens de Projectweken, drie weken voorafgaand aan de Eindvoorstelling, gaan we toewerken naar de voorstellingen in de Hanzehof.
Matinee én een avondvoorstelling op zaterdag 6 juli in de Theaterzaal van de Hanzehof in Zutphen. Zang, dans, muziek, circus, beeld - een familievoorstelling met en voor jong tot oud!

Kaartverkoop via Theater Hanzehof:

 • Twee voorstellingen:

  • 14:00 uur

  • 19:00 uur

   (klik op je gewenste tijd voor kaartjes)

 • Theater Hanzehof & Buitensociëteit
  Coehoornsingel 1
  7201 AA Zutphen Info bereikbaarheid
 • Kaartjes kosten voor kinderen t/m 11 jaar €6,50, vanaf 12 jaar €12,50 (Deelnemers Projectweken & Eindvoorstelling betalen niets)
  Inclusief een pauzedrankje! Extra info: per bestelling rekent de Hanzehof €3,50 administratiekosten. Tip: bestel je kaartjes in één keer.

‘Stedentrip’

Steden spreken tot de verbeelding. Ook als je er niet bent, kun je wegdromen bij foto's, films of... muziek waarin een stad wordt bezongen.
Alle deelnemers die zich hebben opgegeven voor de gratis Projectweken staan op 6 juli op het theaterpodium, met gasten circus Fabriek Fysiek, WereldMuzeband, dans Sheila’s Buikdanscentrum en Mars Bentum, en rapper Sem de Boer.
Daarnaast zullen enkele talentvolle leerlingen van het Muzecollectief optreden (pianoduo, klarinet/accordeon duo, zang/gitaar duo).
In de decorworkshops zijn prachtige decors gebouwd onder leiding van Esmee Seebregts en Ruben de Waal maakt de video op het achterdoek.

Goed Doel

In de voorstelling is ook aandacht voor een goed doel. Dit keer is dat Het Dagelijks Bestaan.
Een mooie Zutphense organisatie, die zich inzet voor het begeleiden van jongeren tussen de 14 en 27 jaar met een hulpvraag. Sommigen bieden zij een plek voor beschermd wonen, anderen worden begeleid richting onderwijs, werk en/of hulpverlening. Kenmerkend voor hun werkwijze is het ‘samen oplopen’ in alledaagse activiteiten zoals koken, eten, werken, leren en vrijetijdsbesteding. Lees meer...

Projectweken

De jaarlijkse Eindvoorstelling is ingestudeerd tijdens de Projectweken. De projectweken zijn gratis voor iedereen in de regio! Drie weken lang gingen we intensief samenspelen of zingen in een ensemble, koor, orkest of band. Alles komt samen op het grote podium op zaterdag 6 juli in de Theaterzaal van de Hanzehof, in de vorm van zang, dans, muziek en circus!

 • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
 • Kosten mogen geen belemmering zijn.
  Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.