Alle deelnemers krijgen applaus.

Eindvoorstelling ‘De Groten der Aarde’

Eindvoorstelling ‘De Groten der Aarde’

19-06-2023

Muzecollectief en Muzehof centrum voor de kunsten presenteren weer een Eindvoorstelling in Theater Hanzehof op 1 juli a.s. Het is een muziektheatervoorstelling met een interessant thema. ‘De Groten der Aarde’ zijn mensen die ons blijven inspireren om het goede te doen of creatief te zijn in wetenschap en kunst. Honderden muzikanten, dansers en acteurs van alle leeftijden uit de wijde regio van Zutphen en Lochem hebben de voorstelling tijdens de gratis Projectweken in drie weken ingestudeerd onder leiding van docenten van het Muzecollectief.

‘De Groten der Aarde’

Wie de Groten der Aarde zijn is een persoonlijke keuze. O.a. Da Vinci, Bach, Mandela en Thunberg worden muzikaal geëerd met passende muziek, uitgevoerd door ensembles, bands en o.a. een koor van 45 kinderen.
Zij staan op 1 juli op het theaterpodium, met Balletstudio Rozemarijn, Zutphen Zingt Werelds Koor en video van Ruben de Waal. In de decorworkshops zijn prachtige decors gebouwd. Het toneelspel van De Muppetmannen met hun speciaal geschreven entr'actes is een belangrijk onderdeel van deze totaalvoorstelling voor jong en oud.

In de voorstelling is ook aandacht voor een goed doel, Wilde Ganzen. Met lokale projecten steunt Wilde Ganzen wereldwijd lokale helden die hun omgeving helpen.

Gegevens Eindvoorstelling ‘De Groten der Aarde’

 • Zaterdag 1 juli
 • Twee voorstellingen: 14:00 en 19:00 uur
 • Theater Hanzehof, Coehoornsingel 1 7201 AA Zutphen

  Kaartverkoop via Theater Hanzehof:

  Link naar Kaartjes Middagvoorstelling 14:00
  Link naar Kaartjes Avondvoorstelling 19:00
  Kaartjes kosten voor kinderen t/m 11 jaar €6,50, vanaf 12 jaar €12,50 (Deelnemers Projectweken & Eindvoorstelling betalen niets)

 • Poster met portretten van gekozen Groten
 • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
 • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!