Eindvoorstelling

Eindvoorstelling 2023

01-07-2023 14:00 t/m 01-07-2023 19:00

Eindvoorstelling

Tijdens de Projectweken, drie weken voorafgaand aan de Eindvoorstelling, gaan we hard werken naar de voorstelling in de Hanzehof.
Matinee én een avondvoorstelling op zaterdag 1 juli in de Theaterzaal van de Hanzehof in Zutphen. Zang, dans, muziek, theater - een familievoorstelling met en voor jong tot oud!

Kaartverkoop via Theater Hanzehof:

Link naar Kaartjes Middagvoorstelling 14:00
Link naar Kaartjes Avondvoorstelling 19:00
Kaartjes kosten voor kinderen t/m 11 jaar €6,50, vanaf 12 jaar €12,50 (Deelnemers Projectweken & Eindvoorstelling betalen niets)

‘De Groten der Aarde’

Wie de Groten der Aarde zijn is een persoonlijke keuze. O.a. Da Vinci, Bach, Mandela en Thunberg worden muzikaal geëerd met passende muziek, uitgevoerd door ensembles, bands en o.a. een koor van 45 kinderen.
Zij staan op 1 juli op het theaterpodium, met Balletstudio Rozemarijn, Zutphen Zingt Werelds Koor en video van Ruben de Waal. In de decorworkshops zijn prachtige decors gebouwd. Het toneelspel van De Muppetmannen met hun speciaal geschreven entr'actes is een belangrijk onderdeel van deze totaalvoorstelling voor jong en oud.

In de voorstelling is ook aandacht voor een goed doel, Wilde Ganzen. Met lokale projecten steunt Wilde Ganzen wereldwijd lokale helden die hun omgeving helpen.

Projectweken

De jaarlijkse Eindvoorstelling is ingestudeerd tijdens de Projectweken. De projectweken zijn gratis voor iedereen in de regio! Drie weken lang gingen we intensief samenspelen of zingen in een ensemble, koor, orkest of band. Alles komt samen op het grote podium op zaterdag 1 juli in de Theaterzaal van de Hanzehof, in de vorm van zang, dans, muziek en theater!

  • Theater Hanzehof & Buitensociëteit
    Coehoornsingel 1
    7201 AA Zutphen
  • Twee voorstellingen: 14:00 en 19:00 uur


  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.