Veel leerlingen op het podium

Projectweken 2020 - afgelast

22-06-2020 10:00 t/m 22-06-2020 21:00

Projectweken vinden plaats in 2021

Tijdens de Projectweken - drie weken voorafgaand aan de Eindvoorstelling - zouden we hard werken naar de voorstelling in de Hanzehof. Dit jaar was het thema 'Er was eens...'
Dit wordt verplaatst naar 2021.

 

Dan doen weer honderden leerlingen van Muzehof, Muzecollectief en anderen mee in diverse projecten waarin ze samen muziek maken. Ook in Lochem en Gorssel wordt gerepeteerd. 

Drie weken lang gaan we, in plaats van de gewone lessen, intensief samen spelen of zingen in een ensemble, koor, orkest of band.

In deze periode van drie weken spelen of zingen de leerlingen samen in een ensemble, orkest of band.  Deze repetities komen in plaats van de gewone les, en zullen resulteren in twee feestelijke slotuitvoeringen op zaterdag 12 juli 2021 in de theaterzaal van de Hanzehof: een matinee en een avondvoorstelling.

De projectweken en de eindvoorstelling worden al vele jaren als iets bijzonders ervaren door onze leerlingen en hun ouders.  Leerlingen leren hier van alles wat in de gewone les niet of nauwelijks aan de orde komt: samenspelen met andere instrumenten, podiumpresentatie, functioneren binnen een groter ensemble, werken met een dirigent… Daarbij is het natuurlijk een geweldige ervaring om op een groot podium te staan, voor een zaal vol publiek op te treden en een rol te spelen in een groter geheel.

 

  • Heb je een vraag? Neem contact op met de Muzehof.
  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!