Jongerentheater jongeren

THEATERLAB 14+

THEATERLAB

De cursus gaat nu niet door doordat er niet voldoende aanmeldingen zijn. Wil je op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen rondom theater voor jongeren bij Muzehof? Meld je dan aan, zodat we je op de hoogte kunnen houden. 

Zit jij vol fantasie? Droom je over het theater? En zoek jij nog een podium? Geef je dan nu op voor THEATERLAB op de maandagavond.
Samen met andere jongeren ga je meer leren over jezelf als speler en als maker. THEATERLAB biedt een plek om elkaar te ontmoeten en theaterdisciplines te ontdekken. Jezelf te verrassen en de wereld met jouw ideeën te verwonderen.

THEATERLAB biedt een speelplaats die zich niet alleen binnen de kaders van het podium afspeelt maar ook daarbuiten. Samen werk je naar een presentatie toe die gaat over jongeren en door jongeren gemaakt wordt.
Theatermaker Merel Rutgers begeleidt de groep. Zij start een theatraal onderzoek met de spelers waarbij het vertrekpunt de interesse van de jongere zelf is.

Wil je hier bij zijn en ben jij tussen de 14 jaar en 24 jaar? Meld je dan aan, je krijgt bericht van ons zodra we gaan starten - je hoeft geen auditie te doen.

Leskosten mogen geen belemmering zijn… kijk op muzehof.nl/regeling voor de mogelijkheden.

  • Vind ons leuk op facebook en blijf op de hoogte van onze nieuwtjes!
  • Kosten mogen geen belemmering zijn.
    Klik hier voor meer informatie over tegemoetkoming leskosten.